Kje pa vi delate napake

Kje pa vi delate napake

Kje pa vi delate napake?

Kje pa vi delate napake?

 

Kje pa vi delate napake
Kje pa vi delate napake

Kje pa vi delate napake ter kako greste naprej s temi napakami? Zelo pogosto je to dejstvo, da je vsak posameznik zelo prepričan, da je njegovo gradivo, ko si išče delo – popolno. A koncu je to malo drugače. Tudi celota je drugačna. Zelo hecno in na ravnost smešno je to dejstvo, da osebe z enako prošnjo za delo iščejo različna dela. Tukaj želim predvsem izpostaviti to dejstvo, da je zelo težko iskati delo v proizvodnji z enako prošnjo za delo v avtomehanični delavnici. Ali pa še kaj drugega. Ali pa frizerka za delo v frizerskem salonu potem pa še išče delo, kot prodajalka. Tako to ne gre.

 

Kje pa vi delate napake – 2. del

To je velika napaka. Veste, ko oseba razpiše prosto delovno mesto – takšen profil osebe tudi pričakuje. Pričakuje ravno to, kar rabi in si želi imeti ob sebi.  In zato je toliko zavrnitev, ker osebe nikjer ne napišejo, kje vse mu lahko pomagajo in kaj vse znajo od tega, kar on potrebuje. Mogoče je to zelo zakomplicirano, a takšna je prodaja. Če ste se kdaj vprašali, kakšni so vrhunski prodajalci – vrhunski so ti, ki spoznajo, kaj potrebujete in vam samo to prodajajo.

 

Kaj sedaj?

Sedaj veste nekaj več. nekaj, kaj lahko spremenite ali ne. Od vsega tega je odvisno samo od vas. In prav od nobenega drugega. Naj še vam povem eno samo skrivnost. Sosed je brez dela bil 3 leta. V tem času je poslal več kot 300 prošenj. A samo 19 razgovorov. A nobenega rezultata. Rezultat celote je bil, da je za vse pošiljal enako prošnjo v kateri je pisal, da je po izobrazbi inženir logistike, pa čeprav je poslal prošnjo za delo v proizvodnjo, pri katerem so zahtevali IV stopnjo izobrazbe ali manj.

 

Kako naprej?

Pišite mi.

Priložite zraven svoje gradivo in brezplačno vam ga bom pokomentiral. Dobili boste vsaj neko mnenje od osebe, ki vas ne pozna. To mnenje bo realno. Brez olepševanja. Direktno.

 

 

Kje drugje vam lahko pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

Vas mogoče zanima tudi :

Tuje povezave :

 

 Tema : Kje pa vi delate napake

Kje pa vi delate napake
Kje pa vi delate napake

da sam spremenim …

Jaz sem celot poslal g. Sandiju. Dobil odpisano in … nekako sem se odločil, da sam spremenim. Ko sem nekako to uredil je sama prošnja bila drugačna. Postala je bolj “kje vam lahko pomagam” in tega je bilo na koncu res veliko. Ker je šlo za delo varilca sem potem lažje prišel do samega delodajalca ter tudi na koncu do dela. 

 

… sem prišla do razgovora …

G. Sandi hvala za pomoč. Super ste in zelo sem vesela, da ste mi pomagali, saj sem prišla do razgovora. Tudi vam vse dobro, Olga, Šenčur

… dobila 3 mesečno poskusno delo …

Hvala za vso pomoč! Prišla do razgovora ter dobila 3 mesečno poskusno delo. Komaj čakam! Martina, Jesenice

 

Mogoče vas zanima tudi :

5/5 - (2 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri