Ko je delavcu vseeno za službo

Ko je delavcu vseeno za službo

Ko je delavcu vseeno za službo

Ko je delavcu vseeno za službo

Verjetno ste že sami doživeli primer, ko je delavcu vseeno za službo. Ko sam reče, da mu je vseeno ali še pride na to delovno mesto ali ne. In, ko nekaj krat to ponavlja na glas se prej ali slej zgodi nekaj nepričakovane. Te besede so slabe za delovno klimo. Zato se nekateri direktorji bojujejo 100/h, da je pri njih delovna klima OK. In, da takšnih delavcev nimajo v kolektivu.

 

Ampak lahko se zgodi tudi nepričakovano

Direktor je tega delavca, ki je že nekaj časa na glas govoril, da mu je vseeno za to delovno mesto oz. službo poklical in mu obrazložil določene zadeve. Seveda je delavec rekel, da tega več ne bo delal, a kaj, ko je ven prišel, se je že važil, kaj vse je samemu direktorju v obraz povedal, a ta, ga ne more odpustiti, ker ve, da ga čaka tožba. In, ko je direktor to slišal, ga je odpustil.

 

Delavec je bil odpuščen

Čeprav se je delal heroja, kaj vse on bo naredil sedaj samemu direktorju, se je na koncu zjokaj. Še več. Šel je nazaj do direktorja in ga prosil naj mu odpusti. Da tega več ne bo delal in da bo priden. Ker se je delavec jokal je direktor mislil, da se delavec iz njega norčuje. Poklical je varnostnika in pospremili so ga iz podjetja v katerega nima več vstopa.

 

A veste, če je oseba odpuščena na to gledajo drugače tudi ostali direktorji

To je zelo važen podatek. Vsak vas bo vprašal, zakaj ste odšli iz tega podjetja. Kaj je tisto, kar vas je motilo? Zakaj se niste pogovorili in ostali? Kje so vzroki, ko pa direktor pozna direktorja in ve, kakšen je po karakterju?

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.

Če imate problem, da ne pridete do razgovora – tukaj vam lahko odlično pomagam jaz. Pišite mi.

Sandi

Tema :  Ko je delavcu vseeno za službo


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri