Ko je delo v trgovini zelo pestro

Ko je delo v trgovini zelo pestro

Ko je delo v trgovini zelo pestro

Ko je delo v trgovini zelo pestro

Ko je delo v trgovini zelo pestro
Ko je delo v trgovini zelo pestro

Ko je delo v trgovini zelo pestro ni nikoli prav nobenemu dolgočasno. Tukaj vpliva veliko dejavnikov. A največji dejavnik pa je tečna stranka. Stranka, ki zahteva nekaj za kar je sama uničila. Ampak tukaj so večino prodajalci pošteni in sami stranki pomagajo.

 

Ko je delo v trgovini zelo pestro ter nekaj primerov

# 1 – nejevoljna stranka ter pokvarjeni aparat
Stojim v koloni v trgovini. Pred menoj je jezna stranka, da ji je aparat naenkrat nehal delati. Pa ga je uporabljala samo 3 krat in sedaj je pa uničen. Vse lepo in prav. Tudi to se lahko zgodi. Vendar sem sam videl, da je bil aparat zelo rabljen. In stranka ni bila prav nič normalna do prodajalke. Ne. Napadala jo je, kaj se to gre in kakšno sranje to prodaja. Tu jo je prodajalka lepo pogledala in rekla, da je ona delavka in za artikle skrbijo drugi. Stranka se ni dala in tudi ne umirila. Prodajalka je rekla “Gospa, brez skrbi. Bomo uredili, saj če ste kupili nekaj dni nazaj je še garancija in …” potem pa se ustavi. Preneha govoriti. Pokliče poslovodjo in ji nekaj na uho zašepeta. Tudi poslovodja pogleda ta račun in preveri preko čitalca. In glej ga zlomka. Ta aparat je bil star več kot 2 leti. Tudi račun se je ujemal z nakupa izpred dveh let.

 

Kaj pa tole …

# 2 – Stranka in pokvarjeni gsm aparat
Stranka kliče iz tujine, da se ji je pokvaril gsm aparat. Da naenkrat se več ne prižge. Seveda so stranko prosili, naj ga dostavi do tam, kjer je ta aparat kupila. Vendar ne. Stranka je zahtevala, da podjetje pride do nje v tujino in ji prinese nov aparat, s tem pa lahko delajo, kar koli želijo. Ker ji podjetje tukaj ni ugodilo je poslala inšpektorat.

 

 – – –

prošnja za delo
prošnja za delo

 – – –

 

Pa gremo še naprej …

# 3 – Stranka in ukradeni artikel
Veste nekatera podjetja imajo varnostne kamere. Če pride do tatvine nekaj predajo naprej policiji, vsega pa tudi ne. Pri tej situaciji ni bilo policije, ker je bil artikel vreden samo 12€. Oz. nekaj manj. A sam prodajalec in šef sta lepo videla kdo je to ukradel. A glej ga zlomka, ko enaka oseba, ki je ukradla prinese enak mogoče ta isti artikel v reklamacijo. Seveda pri tem pa ni imela računa.

 

In na zadnje … kako do dela v trgovini?

Tistim, ki pomagam jaz imajo nekaj možnosti več od ostalih, ki se sami trudijo. Žal je pač tako. Zanje in izkušnje terja tudi tukaj svoj davek. Zato lahko nekatere osebe lažje pridejo do razgovora in potem do samega dela. Dovolite, da vam pomagam jaz. Pišite mi. Za začetek vam brezplačno pregledam vašo gradivo in vam ga pokomentiram. Vsaj neko smernico boste dobilo. Lahko jo boste upoštevali ali pa ne. To je odvisno od vas samih. A komentar bo na mestu.

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 


prosnja-razgovor


 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Ko je delo v trgovini zelo pestro

 

… pomagali pri osebnem življenjepisu …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Pred časom ste mi pomagali pri osebnem življenjepisu. In tukaj je povzetek. Za vsako podjetje sem posebej prilagodil življenjepis in teh je bilo 7. Od tega sem prišel do 4 razgovor. Samo eno podjetje mi je ponudilo 3 mesečno poskusno delo, druga dva podjetja pa razgovor za v drug krog. Hvala za vse! Aleks, Maribor

 

Kaj pa tole :

 

5/5 - (2 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri