Komercialist na terenu plača

Komercialist na terenu plača

Komercialist na terenu plača

Komercialist na terenu plača je zelo obsežen dejavnik. K temu vpliva tudi samo renome podjetja. Spoznal sem komercialiste na terenu, ki so imeli plače tudi več, kot 2.400€, spoznal pa sem tudi tiste, ki so imeli plačo manj, kot 1.500€.

 

Komercialist na terenu plača

Komercialist na terenu plača

 

Pa gremo od začetka. Neka dobra plača komercialista na terenu je od 1.400€ dalje. S tem, da ima službeni avto, GSM ter notesnik. Potem je priskrbljen. Njegova naloga je samo ta, da vse teče gladko ter da najde nove poti do prodaje.

 

Predvsem pa mora znati!

Priporočljivo je, da se spozna na to, kar dela. Četudi je nov se nekako mora znajti. Vsaj, da potem pridobi informacijo. Da se zavzame za stranko in ji nudi dober servis. K temu pa se šteje tudi reševanje reklamacij. Če izpostavim to, da je podjetje šlo k drugemu nabavniku opreme izključno in samo zaradi ene osebe. Napaka pri tej osebi je bila ta, da, ko je imel čas je klical in prosjačil za naročilo, ko pa je prišlo do reklamacije pa 2 tedna ni dvignil telefon ter ne odgovarjal na emaile. In mi smo tukaj naredili konec. Šlus.

 

To delo zahteva svoj čas

Če komercialist hoče oz. želi priti k nam na predstavitev ima čas od 16.00 ure dalje. Potem imamo tudi mi čas za njega. Prej pa težko. Razen, če mi nekaj rabimo – seveda se takrat prilagodimo. Vsepovsod pa le ni tako. Firme oz. nabavniku imajo čas znotraj delovnega časa in to je tam do 12.00 ure. Tukaj se predvsem pozna, kako veliko je podjetje in kakšna je njihova specifika dela. Če imajo delo na terenu se je treba prilagajati. Če pa je delo v pisarni pa so itak tam. Samo uro naj povedo in komercialist je že tam.

 

Podjetja iščejo dobre komercialiste

Da. Takšne, ki že nekaj kilometrine imajo. Se znajo pogovarjati. Znajo pristopiti ter se pogajati. Imajo tisto, kar vsakdo nima. Imajo pa tudi željo po terenu. Da se nekam zapeljejo in nekoga novega spoznajo. Ter, da stranki pomagajo pri njihovih problemih. Pri tem je potrebno spremljati oglase se prosta delovna mesta ter spremljati tudi ostale portale. Potem pa akcija. Če sami iščete to vrsto dela, potem je potrebno zavihati rokave in iti v akcijo. Predvsem, da se pride do razgovora in sami spoznate ali je to delo za vas ali ne.

 

Ampak, da pridete do razgovora potrebujete dobro prošnjo za delo!

A vi jo imete? A vaša prošnja govori o vas ali o tem, kje boste točno temu podjetju, ki mu pišete tudi pomagali. Če pišete o sebi to ni OK. Ne-en. Pa se dogovorimo takole. Pošljite mi vašo prošnjo pa boste dobili brezplačni odgovor oz. komentar, kaj bi se dalo popraviti, spremeniti ali celo izbrisati. Lahko pa dobite tudi mnenje o tem, da bi kaj dodali in še bolj personalizirali.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Komercialist na terenu plača

– – – – – – – – – –

 

Komercialist na terenu plača

 

Komercialist na terenu plača

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.