Komercialist na terenu plača

Komercialist na terenu plača

Komercialist na terenu plača.

Komercialist na terenu plača je zelo obsežen dejavnik. K temu vpliva tudi samo renome podjetja. Spoznal sem komercialiste na terenu, ki so imeli plače tudi več, kot 2.400€, spoznal pa sem tudi tiste, ki so imeli plačo manj, kot 1.500€.

Komercialist na terenu plača

Komercialist na terenu plača
Komercialist na terenu plača

 

Pa gremo od začetka. Neka dobra plača komercialista na terenu je od 1.400€ dalje. S tem, da ima službeni avto, GSM ter notesnik. Potem je priskrbljen. Njegova naloga je samo ta, da vse teče gladko ter da najde nove poti do prodaje.

 

Predvsem pa mora znati!

Priporočljivo je, da se spozna na to, kar dela. Četudi je nov se nekako mora znajti. Vsaj, da potem pridobi informacijo. Da se zavzame za stranko in ji nudi dober servis. K temu pa se šteje tudi reševanje reklamacij. Če izpostavim to, da je podjetje šlo k drugemu nabavniku opreme izključno in samo zaradi ene osebe. Napaka pri tej osebi je bila ta, da, ko je imel čas je klical in prosjačil za naročilo, ko pa je prišlo do reklamacije pa 2 tedna ni dvignil telefon ter ne odgovarjal na emaile. In mi smo tukaj naredili konec. Šlus.

 

To delo zahteva svoj čas

Če komercialist hoče oz. želi priti k nam na predstavitev ima čas od 16.00 ure dalje. Potem imamo tudi mi čas za njega. Prej pa težko. Razen, če mi nekaj rabimo – seveda se takrat prilagodimo. Vsepovsod pa le ni tako. Firme oz. nabavniku imajo čas znotraj delovnega časa in to je tam do 12.00 ure. Tukaj se predvsem pozna, kako veliko je podjetje in kakšna je njihova specifika dela. Če imajo delo na terenu se je treba prilagajati. Če pa je delo v pisarni pa so itak tam. Samo uro naj povedo in komercialist je že tam.

 

Podjetja iščejo dobre komercialiste

Da. Takšne, ki že nekaj kilometrine imajo. Se znajo pogovarjati. Znajo pristopiti ter se pogajati. Imajo tisto, kar vsakdo nima. Imajo pa tudi željo po terenu. Da se nekam zapeljejo in nekoga novega spoznajo. Ter, da stranki pomagajo pri njihovih problemih. Pri tem je potrebno spremljati oglase se prosta delovna mesta ter spremljati tudi ostale portale. Potem pa akcija. Če sami iščete to vrsto dela, potem je potrebno zavihati rokave in iti v akcijo. Predvsem, da se pride do razgovora in sami spoznate ali je to delo za vas ali ne.

 

Ampak, da pridete do razgovora potrebujete dobro prošnjo za delo!

A vi jo imete? A vaša prošnja govori o vas ali o tem, kje boste točno temu podjetju, ki mu pišete tudi pomagali. Če pišete o sebi to ni OK. Ne-en. Pa se dogovorimo takole. Pošljite mi vašo prošnjo pa boste dobili brezplačni odgovor oz. komentar, kaj bi se dalo popraviti, spremeniti ali celo izbrisati. Lahko pa dobite tudi mnenje o tem, da bi kaj dodali in še bolj personalizirali.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Tuje povezave :

 

Tema : Komercialist na terenu plača

 

… čakala na odgovor …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Poslala sem prošnjo za delo na podjetja ter čakala na odgovor. Ker ga ni bilo sem jih poklicala. Povedali so mi, da so mojo prošnjo prebrali, le da imam neustrezno izobrazbo. Oni iščejo samo višješolski izobražen kader, jaz pa sem ekonomski tehnik. Vendar za polnjenje polic se potrebuje takšna izobrazba? Hvala, Nevenka

… razmislite glede tega dela …

Lepo pozdravljeni. Sam sem komercialist na terenu. Delo je lahko včasih super, a v veliki večini pa je naporno. Še zlasti ob lepih sončnih dnevih, ko se ti mudi, drugim pa ne. Veste tudi jaz bi rad kdaj bil doma pred 17.00 uro ali pa še prej. Pa čeprav mi je urnik samo 8 ur, delam veliko več. Zato, če si tega ne želite – razmislite glede tega dela.  LP, Peter.

Komercialist na terenu plača
Komercialist na terenu plača

… pridem tudi do razgovora …

Zdravo. Ko sem bila na razgovoru sem vedno bolj spoznavala, da tukaj ne želim delati. Ko mi začne direktor jamrati je to najhujše, kar lahko oseba doživi na razgovoru. Zato grem pokončno dalje in vsaki dan pošljem kakšen nov življenjepis na novo podjetje. In veste kaj? Pridem tudi do razgovora. vendar iščem samo dopoldansko delo, kar pa mi še do sedaj ni uspelo. Vendar vztrajam. G. Sandi ful in resnično hvala iz srca. Aleksandra, Prevalje

Komercialist na terenu plača
Komercialist na terenu plača

… mi je na koncu le uspelo …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi zelo dobro pomagal pri prošnji za delo. Moja želja je bila samo ta, da sem prišel v drugo podjetje, kjer imajo samo dopoldansko delo. Po več mesecih iskanja in 20 poslanih prošenj za delo mi je na koncu le uspelo. Pri tem moram poudariti tudi to, da sem prišel do 11 razgovor od 20. Kar za moje pojme le ni tako slabo. Tudi so mi ponujali delo, a je bilo dvoizmensko, kar pa mene sploh ni zanimalo. G. Sandi, hvala za pomoč!

 

Komercialist na terenu plača
Komercialist na terenu plača

… da kljub minimalni plači …

Spoštovani g. Sandi. Poslala sem 9 prošenj za delo v proizvodnji ter 2 prošnji za delo čistilke. Tam za čistilko so me takoj poklicali, za delo v proizvodnji pa me je poklicalo samo eno podjetje. Šla sem na vse razgovore. Spoznala sem, da kljub minimalni plači … bi delala več, kot bi lahko, a vse tiste ure, pa bi koristila. A kdaj? To pa mi tudi sami niso znali povedati. Iščem še naprej in se ne pustim izkoriščati! G. Sandi res hvala za vso pomoč, Albina, Postojna

Komercialist na terenu plača
Komercialist na terenu plača

 

Mogoče vas zanima tudi :

5/5 - (4 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri