komu poslati prošnjo za delo

Komu poslati prošnjo za delo

Komu poslati prošnjo za delo.

Komu poslati prošnjo za delo?

Če ste v negotovosti komu poslati prošnjo za delo vam tukaj sledi kratka razlaga. Je pa res, da se boste malo morali potruditi.

 

Katera je tista parava oseba?

Pa gremo od začetka. Podjetja lahko objavijo oglas za delo imate pa tudi možnost, da pošljete vašo prošnjo za delo na slepo. Pri tem vam svetujem, da se zavedate podatka, komu poslati prošnjo za delo? Kdo je tista oseba, ki naj vašo gradivo dobi v roke in jo prebere.

 

Podjetje ima razpis s kontaktom

Če je razpisan oglas in je v oglasu kontakt se pošlje prošnja za delo na ta kontakt. Ta oseba ali dela selekcijo ali pa zbira celotno gradivo. Lahko pa je tudi samo ta oseba filter, kaj naj gre naprej ali kaj bo šlo v zavrnitev. Skratka uporabite ta kontakt.

 

Podjetje ima razpis brez kontakta

Tukaj pogledate, kako veliko je podjetje. Pogledate njihovo spletno stran. Če je izpostavljen samo direktor pošljite k njemu. Če vidite, da podjetje ima vodjo kadrovske službe pišite njemu. Če ne najdete nobenega koristnega podatka vzemite telefon in pokličite ter vprašaje “kdo pri vas odloča o novih zaposlenih?” in dobili boste podatek.

 

Podjetje nima razpisa

Spet. Pogledate spletno stran podjetja ali pa pokličite “kdo pri vas odloča o novih zaposlenih?“. Ta podatek boste dobili in ga potem lahko uporabite dalje.

 

Večja podjetja imajo …

Večja podjetja imajo direktorja kadrovske službe ali vodjo kadrovske službe. Pridobite si podatke in jih uporabite dalje.

 

Zakaj vam to pišem

Ta podatek vam koristi, ker že v začetku damo vedeti kdo naj to prebere. Tukaj ne gre toliko za njegov ime in priimek ampak bolj za njegov položaj. V podjetju vsi vedo, kdo je za kaj zadolžen. In, če pride prošnja za delo do tajnice bo takoj vedela, komu to pripada. Ona se s tem ne bo ukvarjala. Ne. Pismo bo lepo dala naprej in poskrbela, da vašo pismo navedena oseba tudi dobi. Kaj pa bo navedena oseba naredila v vašim pismom pa je odvisno samo od njega.

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

Iskane besede : komu poslati prošnjo za delo

Mnenja na temo – komu poslati prošnjo za delo
– – – – – – – – – – –

kar direktorju …

Sandra, Litija
Lepo pozdravljeni. Zanimiv članek. Jaz pošljem prošnjo za delo kar direktorju. Potem pa je – kar je 🙂
– – – – – – – – – – –

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

komu poslati prošnjo za delo

komu poslati prošnjo za delo

Posted in Tips – smart tips.