Konec zabavnega leta 2019

Konec zabavnega leta 2019

Konec zabavnega leta 2019

Dragi moji. Sedaj je konec zabavnega leta 2019. Tukaj se bomo malo nasmejali, ker vam bom napisal kakšen pripetljaj, ki je po eni strani smešen a po drugi strani poučen.

 

3 osna stružnica
Podjetje je iskalo nekoga, ki že nekaj zna delati na 3 osni stružnici. Seveda je bilo polno kandidatov. A nekdo pa je iztopal. Seveda je le ta za direktorja bil ideali kandidat kljub temu, da ni nikjer napisal prav nobenega delodajalca. A sam direktor se je odločil, da bo na razgovor poklical oz. povabil samo tega kandidata, ker je sama prošnja bila ful pohvale vredna znanja. Sam razgovor je potek enkratno. Tudi sam kandidat je rekel, da se že veseli delati na 3 osni stružnici. Seveda, ga je direktor z navdušenjem povabil v delavnico in mu jo je pokal. A, ko jo je kandidat videl je direktorja vprašal “Kaj pa to je?”. Seveda direktor z začudenjem “to je ta nova 3 osna stružnica za katero boš sedaj dobil načrt in boš nekaj naredil”. Kandidat pa takoj pove”Pa saj jaz ne znam še nič delati. Saj sem lepo napisal, da se vse lahko naučim in tudi sem napisal, kaj vse se da na tej stružnici delati in kaj vse me lahko naučite”…

 

Kuhar
Kaj se zgodi, če nima dobrega kuharja in osebja, a kljub temu imaš najavljeno poroko s 120 gosti? Potem gostinec vzame bilo koga, samo, da nekaj zna delati in da vsaj pomaga celotni ekipi. Tudi temu gostišču se je to zgodilo. Če ni osebja sama stranka ne sme trpeti. če pa je tam poroka pa še toliko bolj. Skratka. Skratka gostišče preko Zavoda vzame kuharja. Ta kuhar je len in se mu ne da delati, a kljub temu je moral poprijeti za delo, če je hotel, da še bo kasneje imel kakšne pravice na Zavodu in Sociali. Ko je začel delati je že v naprej vedel, da bo izkoriščen. Delodajalec mu je takoj povedal, kaj vse mora delati in da gre domov šele naslednji dan. Ker drugače bo poklical na Zavod in … Skratka. Ta kuhar je celoto vzel resno in se res pridno lotil dela. Od priprave do vsega. Pomagal je vsakomur. A na koncu popoldan, ko je prišla nevesta mu je celota postala še toliko bolj zanimiva. Namreč ta nevesta je bila njegova bivša žena, ki je dobila vse in mu prav vse vzela. Seveda je sedaj imel lepo možnost za malo maščevanje. In samo celoto (maščevanje) je tako lepo zapakiral, da se je res svetila. Carsko, kaj je naredil.

Tukaj samo delček vsega :

  • Zelo solena juha – samo za njo in samo pri njej
  • Muzikantom je povedal njeno PIN številko in iz tega je sledila igra pri čemer se je muzikant pretvarjal, da zna brati misli. Seveda je bil malo vstran bankomat in sam muzikant je prišel z denarjem in listekom, da je naredil dvig. Ker mu niso verjeli je pokazal tudi, da je celoto lepo posnel na njenem gsm aparatu.
  • Seveda se je muzikant tudi hecal, kako dobra je sama nevesta v postelji. Ker je pri tem povedal kakšen detajl, ki ga nekateri niso vedeli oz. ga je vedel samo bivši in sedanji mož … je sam sedanji mož kar postal ljubosumen. Ko pa je muzikant nadaljeval … ter še malo povedal, kakšno hiši in samo preureditev ima … potem pa je že skoraj zavrelo.
  • ….

Seveda so se sami gostje smejali do solz. Celota je bila v nulo izpeljana in muzikantje -> KAPO DOL – super so to izpeljali.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Konec zabavnega leta 2019

 

Rate this post

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri