kozmetika.com

Kozmetika.com

Kozmetika.com

Kozmetika.com je zelo luštna spletna prodaja kozmetike in vsega, kar s tem spada zraven. Splača se nakupovati tukaj!

 

Kozmetika.com

Povezava : kozmetika.com

Že ime pove vse. Na tej spletni trgovini boste našli vse za kozmetiko in tudi vse, kar spada ob kozmetiki. Stran je lepa in zelo funkcionalna. Kaj to pomeni, da se lepo slike naložijo, ima več jezičnost ter kolo za nagradni igro.

kozmetika.com

kozmetika.com

 

Kozmetika.com ter nega obraza

kozmetika.com

kozmetika.com

Tukaj sem ženi kupil res fantastično kremo za obraz. Seveda je sama dostava bila kar hitra. Pod 10 dni. Ob tem pa sem spoznal, da celota nima povezave prav nič s Kitajsko ter njihovimi spletnimi trgovinami. Kar je super. Če že pogledamo na to sliko se vidi, da ni gor kitajskega izdelka. Super, kajne?

 

Nekaj za vas  se zagotovo najde

Zagotovo. Ali so to kremice za obraz ali pa parfumi. Najde pa se lahko tudi kozmetični seti, naravna kozmetika ter depilatorji in brivniki. Kar pa je najpomembnejše imajo 100% varen način plačevanja. To pa je super, kajne? Ker nikoli se ne ve, kje tiči tista spletna stran o kateri safe.si piše, da zelo rada pobere denar, a artikla pa potem ni in ni. In tukaj je drugače. Jaz sem svoj artikel, ki sem ga naročil tudi lepo dobil. Brez problemov.

 

Pa gremo še naprej

Koliko pravzaprav vi kupujete preko interneta? Jaz sem se za to spletno stran kozmetika.com odločil iz treh razlogov :

  1. Ima kremo, ki se je drugače ne da kupiti
  2. Je cenovno ugodna – cca. 7€ cenejša, kot pa na drugi spletni strani, ki pa ni v SLO jeziku in podjetje ne izvira iz Slovenije
  3. Dobil sem prej, kot v 10 dneh. Seveda, če prištejem, da je bil vmes vikend

Ima pa tudi druge čudovite artikle, ki pa so cenovno zelo primerljive z drugimi cenami in spet, druge spletne trgovine ne izhajajo iz Slovenije. Ta pa. In raje kupim od Slovenca, kot pa od nekoga, ki ne upa izpostaviti podjetja v primeru, če bi prišlo do same reklamacije.

 

Saj imajo tudi parfum, ki je za 4€ dražji od konkurence

Ga imajo. Vendar spet v to ceno, ki jo imajo izpostavljeno imajo zajet tudi strošek dostave. In tukaj vem, da paket ne bo prišel čez 30 dni ali več, ter na njem ne bo pečata, da je iz Kitajske. Še več. Tudi s carino nisem imel problema. Ker sem kupil v EU. Torej nakup preko neke spletne strani se ne splača, če ne veste od kod izvira samo skladišče. če izvira iz kitajske ste ga pač naj****. Ampak tukaj temu ni tako.

 

Cena ni vse

Važna je tudi storitev. Kako se kupec do tebe obnaša in kaj ti ponuja. Seveda tudi sam sem gledal na ceno a pri tem sem gledal tudi to, da, če kaj nebo OK, da vsaj dobim denar nazaj. To je podjetje iz SLO, njim sem plačal, zato ne rabim skrbeti za nič. In nisem in paket je lepo prišel. Žena zelo vesela in zadovoljna s to kremo za obraz. je pa bila draga -> več, kot 40€. Ampak tudi drugje ni bila cenejša. Pač Blagovna znamka, ki ima svojo ceno.

 

Skratka veliko veselja pri nakupih na kozmetika.com

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.