Kratek življenjepis primer

Kratek življenjepis primer

Kratek življenjepis primer

Kratek življenjepis primer je lahko klasična napaka, ki vas ne bo privedla do razgovora. Ker “kratek življenjepis primer” pomeni, da se osredotočite samo na najnujnejše. A to je premalo.

 

Kratek življenjepis primer

Kratek življenjepis primer

Kratek življenjepis primer

Veliko oseb mi piše na to tematiko “kratek življenjepis primer – prosimo za njega”. Zakaj? Zakaj mi osebe pišejo to, ko pa četudi, bi ga imel in jim bi ga poslal iz tega ne bi naredili prav nič pametnega. Zagotovo. Ker je težko iz primera nekaj pametnega ven dobiti. Ne samo težko – zelo težko. Tukaj je tudi problem beseda “kratek”. Težko je pisati v kratkem o tem, kje lahko nekomu pomagate. Težko je iz tega razloga, ker kratki življenjepisi ne odpirajo vrat. Razen seveda, če je oseba znana iz svoje stroke. Potem že sam priimek odpira vsa vrata. Teh primerov imamo, kar nekaj. A, če pa je oseba neznana in “navadni delavec” pa se je potrebno še bolj potruditi.

 

Še vedno čakate na primer?

Pri meni ga ne boste dobili. Razlog je enostaven. Ker ne koristi in ni od njega nič pametnega. Oseba misli, da bo vnesla samo svoje podatke in, da je to – to. To je premalo. Še bolj pa to, da vi in primer nimate prav nič skupnega. Ne. To vem celo jaz, pa vas ne poznam. Ker primer, ki se ne osredotoča na samega delodajalca in na njegov oglas ter odprto delovno mesto je brezpredmetno, da sploh kaj pišete. Če vas direktor ne dojame in razume potem vas ne bo poklical na razgovor.

 

Krate življenjepis primer je lahko poguba

Veliko se piše o tem na netu. Tudi so mi osebe že poslale primere, ki so jih našle na neki spletni strani. In? Kaos. Brezveze. Sem prebral pa niti malo vedel, kdo je oseba in kaj sploh želi. No razen tega, da je v začetku napisala “Pošiljam vam kratek življenjepis“. Takšno besedilo je težko brati. Prav moreče je. Vsaj jaz si tega časa ne vzamem in preletim samo celotno besedilo. Potem pa celota gre v koš. Enostavno in z lahkoto. Pa, če je 20 takih življenjepisov celota gre v koš. Pa kaj si bom začel s temi osebami, če niti pisati ne znajo glede svojega znanja?

 

Pišite mi

Da. Pišite mi. Mogoče pa vam lahko pomagam? Če ne drugega vam lahko podarim komentar na vaše gradivo. Vsaj nekaj, kajne?

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Kratek življenjepis primer

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.