kupim digitalno fotografijo

Kupim digitalno fotografijo

Kupim digitalno fotografijo. Odkup digitalnih fotografij.

Kupim digitalno fotografijo

Odkupim pavice za vaše digitalne fotografije, ki ste jih sami slikali z digitalnim fotoaparatom ter ste hkrati tudi celoten lastnik te fotografije. Pravzaprav kupim več fotografij. Mogoče celo več kot 20 fotografij.

 

 Odkup digitalnih slik

Da. Kupim vaše avtorske pravice vaših digitalnih slik oz. digitalnih fotografij. Zakaj? Ker jih potrebujem. Sam nimam te fotografske žilice, niti ne primernega digitalnega fotoaparata in tudi ne znanja, da bi poslikal kakšno čudovito fotografijo.

 

Delo na domu in digitalna fotografija

Če ste amaterski ljubiteljski fotograf ni nujno, da so vaše slike amaterske. Ne-ne. Ravno nasprotno. Iz izkušenj vam lahko povem, da poznam veliko amaterskih fotografov. Ko pa vidim njihovo delo pa je hvale vredno. Znajo slikati. Res je, da slikajo predvsem objekte ter ljudi, ki ne vedo, da so slikani. ampak od tistih, ki slikajo za naslovnice, ki imajo pred seboj model in ga slikajo več kot 5 ur samo, da dobijo eno samcato sliko. Torej sama slika je dandanes zelo vredna saj to je avtorsko delo in je tudi zelo lepo zaščiteno. Zato, če imate veliko slik mi jih lahko prodajate.

 

Prodaja digitalnih fotografij

Imate nekaj digitalnih fotografij? Bi jih želeli prodati? Prodaja digitalnih fotografij se uredi popolnoma zakonito in vse preko notarja. Vse stroške krijem jaz. To je zelo preprosta zadeva. Fotografija mora biti realna in neobdelana ter v prvotni verziji, ki jo ustvari sam fotoaparat. Vse ostale kompresije, računalniška obdelava in …. to me ne zanima. Ne.

 

Nakup fotografij

Nakup fotografij je preprost. Vendar se s tem tudi zavežete, da se vaše avtorske pravice prekinejo. Pri nakupu fotografij lastnik fotografije postanem jaz. Kaj delam z njo je moje področje. Nakup vaših fotografij lahko koristi vsem.

 

Prodaja / nakup digitalnih fotografij

Kaj ne kupim?

Trenutno ni omejitve. Ustvarite svoj mini album pa mi ga pošljete na mail  :
pomoc.zaposlitev@gmail.com

 

Toliko na kratko

 

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh pa pišite mi kaj
Sandi

 

Iskane besede : Kupim digitalne slike, prodaja digitalnih fotografij, nakup fotografij, odkup digitalnih fotografij, Kupim digitalne slike,  

 

Mnenja – kupim digitalne slike,
.
– – – – – – –

– – – – – – –

 

 

 

Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Povzetek :
Kupim digitalno fotografijo
Naslov :
Kupim digitalno fotografijo
Opis :
Kupim digitalno fotografijo, kupim nakup prodaja digitalnih slik, nakup fotografij, odkup digitalnih fotografij, prodaja digitalnih fotografij, ...
Avtor :
Izdajalec :
Prošnja za delo
Logotip :
Posted in Tips – smart tips.