Kupim življenjepis

Kupim življenjepis

Kupim življenjepis

Kupim življenjepis

Kupim življenjepis

Da. Kupim življenjepis z vsemi potrebnimi dodatki. Takšen naslov in email sem dobil pred časom neke osebe na moj email naslov. A veste kaj? Zelo me je nasmejal 🙂
Vendar po drugi strani pa to osebo razumem, saj je en dober življenjepis težko napisati, če s tem nimaš dolgoletnih izkušenj in zlata vredne prakse.

 

 

Kupim življenjepis ter vse dodatke

“Spoštovani g. Sandi.
Kupim življenjepis ter vse dodatke, kateri so potrebni, da pridem na razgovor.
Pri tem mislim tudi reference ali priporoči (kaj je boljše) ter naj bo vključeno tudi osebnostno preverjanje. Seveda pa bi rad, da bi sam življenjepis bil napisan tako, da ga lahko uporabim za več delovnih mest hkrati. Namreč sem strokovnjak na nekaterih področjih, katera pa so si med seboj zelo različna. Tukaj mislim predvsem delo na CNC stroju ter programiranje
v C# ali .NET. Ima  tudi nekaj že napisanih svojih programov,
katere lahko vključite, kot projekti. Prosim za navodila, kako naprej?”

 

 

Kupim življenjepis

Kupim življenjepis

To zgoraj ni niti tako slabo napisano, kajne? Seveda sem si celoto od tega gospoda pogledal ter mu odpisal. Tudi sam mi je vse potrebno odpisal v roku treh ur in odločil sem se, da mu pomagam. In sem mu. Rezultat je bil zelo dober. Oseba, kljub temu, da je imela zaposlitev in je iskala nekaj boljšega ter je imela 3 mesece odpovednega roka … na koncu je le našla podjetje, katera ga je čakala 3 mesece.  Razlika v plači je cca. 50€ za zelo podobno delo. Plus tega, da je 3km bližje domu.

 

 

Kako naprej?

Mogoče se nekateri ne zavedajo, vendar vso gradivo, ko gre od rok na naslovnika ga le ta pregleda v celoti. Seveda, če je že v prvi fazi zanimivo in sam bralec spozna, da je samo gradivo napisano po sistemu – lepo od začetka do konca. Le tako bo takoj izvedel prav vse podatke, kateri ga zanimajo in le ti podatki so lepo in odebeljeno napisani.

 

 

Kupim življenjepis ter nadaljnja pomoč

A veste kaj? Tako lahko pomagam tudi vam. Res je, da so potrebni koraki vendar se morate zavedati, da če vidite res dober oglas ter podjetje poznate tukaj ne smete zamočiti. Ne. Ni povratka nazaj. In to delo lahko dobi oseba, ki je manj sposobna od vas pa na koncu ima za nekaj € večjo plačo ter še kakšni dodatek zraven.

 

Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Hvala lepa ter držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

  Tema : Kupim življenjepis

Kupim življenjepis

Kupim življenjepis

 

Kupim življenjepis

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.