Me lahko šef otipava po riti na delovnem mestu

Me lahko šef otipava po riti na delovnem mestu?

Me lahko šef otipava po riti na delovnem mestu?

Me lahko šef otipava po riti na delovnem mestu?

Pogovarjal sem se z zaposleno, ki me je mimo grede prosila za nasvet. Njen problem je ta, da jo šef večkrat, ko ima možnost otipava. Da njegova roka pristane tudi na njeni zadnjici. Sedaj je oseba v veliki zadregi, saj je delo za njo pisano na kožo. Plača pa tudi dobra. Skratka s tem delom je zelo zadovoljna. Vendar ima ta problem. In ne ve, kaj naj naredi.

 

Ali jo lahko šef, direktor ali bilo kateri zaposleni dotika

Ne. Zapomnite si to -> NE!

 

Ali bi prijava pomagala?

Nimam pametnega odgovora. Mogoče bi, mogoče pa bi bilo še slabše. Sem se pogovarjal tudi z odvetnikom, ki mi je zaupal, da ima glede tega mešane občutke. Je imel nekaj primerov preko sodišča vendar je bilo mučno in dolgotrajno.

 

Dragi moji, toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh

sandi

–  – – – – – – – – – –
Lepo pozdravljeni. Sama sem računovodkinja in tudi v začetku moje kariere si je bivši direktor res drzil tudi mene otipavati. Potem pa ga je nekega popoldneva počakal moj mož in od takrat dalje je bilo vse OK. Roke je lepo držal ob sebi in tudi druge so mi povedale, da se jih več ne dotika.
–  – – – – – – – – – –
Pri meni je tudi bilo skoraj enako. To je bilo leta 2009. Takrat je bila recesija in delovnih mest nekako ni bilo in sem morala potrpeti. Potem pa se je zadeva naenkrat uredila. Kar čez noč. Je pa res, da je takrat imel direktor gips na roki. Sam je povedal, da je padel. Čez nekaj let, ko se je upokojil smo izvedeli, da le ni bila nesreča.
–  – – – – – – – – – –
Lepo pozdravljeni. Opažam, da je tega kar nekaj. Tudi jaz sem v našem podjetju to že videla. Ko sem osebi, ki je bila otipana ponudila pogovor me je zavrnila in rekla, da se naj zase brigam. In sem se.
–  – – – – – – – – – –

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.