Lažne navedbe v CV-ju

Lažne navedbe v CV-ju

Lažne navedbe v CV-ju

Lažne navedbe v CV-ju vas lahko stanejo veliko dobrega. Predvsem to, ker se direktorji med seboj poznajo in se tudi pogovarjajo. To je resnica. Spodaj tudi živi dokaz.

 

Lažne navedbe v CV-ju

Lažne navedbe v CV-ju
Lažne navedbe v CV-ju

A veste, da med delom sem spoznal dve temeljenji resnici. Da osebe, ki lažejo dobijo s šibo nazaj ter tudi tisti, ki si samo grabijo k sebi in drugim škodujejo – tudi. In to se ne splača. Pa se moramo osredotočiti tudi na tiste, ki radi kradejo, lažejo v medijih in … kar naj. Saj na koncu jih bo doletela tista slaba usoda, ki pa sploh ni prijetna. Še huje. Uradi lahko tudi svoje najbolj bližnje.

 

Pa gremo naprej

Oseba športnica je zbolela za takšno bolezen, ki je zaradi športa ne bi smela niti imeti. A pač tako to je. S to osebo sem se pogovarjal. Bila je oz. je še direktorica podjetja. Njen moto je bil zelo slab. Ni dovolila prav ničesar in vse si je samo grabila. Ni popuščala in do sodelavcev je bila zelo pasja. Popolni mobing za tiste, ki so šli vstran. Ampak je imela vse. Čez čas pa zbolela. Hodila na terapije in še na kaj drugega. Njeno življenje je bilo res na bilki. A osebnostno se ni spremenila. Še naprej je bila pasja po značaju. V njenem podjetju sploh ni bilo lepo delati. A kaj, ko se vedno najde kdo, ki požira mobing.

In ta mobing jo je stal zdravja

Nekega dne pa je šla do specialista, ki ji je marsikaj povedal. Ne o njenem zdravju ampak o čisti njeni pasji prikazni. Ker se je tako obnašala tudi do drugih. Ta specialist ji je samo rekel “to kar daš – 2x dobiš nazaj”. In to je to. če boste lagali boste 2x dobili nazaj. Sedaj pa se zamislite ali se to splača ali ne.

 

Te lažne navedbe v CV-ju se hitro ugotovijo

Ni dovolj samo to, da oseba pride do razgovora. To se spozna že takoj. Kdo laže in se pretvarja. Ker podjetja se med seboj poznajo, kakor tudi to, kar nekdo dela. In, ko se ugotovi, da nekdo nekaj ne zna ob tem pa govori, da zna je tukaj velik problem. Res velik. In v takem primeru podjetja skrbno uredi odpust delavca. Tako na hitro, ampak skrbno. Tako skrbno, da tudi delovna inšpekcija nima kaj proti, ko se to uredi. In takšen delavec se hitro razve. Podjetja, ko vidijo, da je delavec v enem podjetju delal samo 1 mesec da takoj roke vstran. Ga nočejo. Razlogi ga ne zanimajo. In tega se je potrebno zavedati.

 

 

Hkrati pa lažne navedbe v CV-ju zelo škodijo samemu kandidatu

To pa zagotovo. Mogoče ste že kdaj kaj o čem slišali pa celo bili priča ampak resnica je samo ena. Poštenost brez laži se veliko dlje pride, kot pa leži in vse tisto, kar nekdo drugemu škodi. Ta škoda pride nazaj in udari 2 x bolj in 2x bolj močneje. In to je dejstvo. In še nekaj -> to je dejstvo, katerega si nisem izmislil jaz. To je dejstvo.

 

Ampak vi?

Kaj si vi mislite o vsem tem? Kakšno je vaše mnenje? Kaj si vi želite? Kaj je tisto, kar vas samega najbolj muči? Ali je to novo delo? Ali pa samo, da pridete do razgovora? Nekaj zagotovo je? Kaj je tisto? Pišite mi. Lažje vam bo. Če ne drugega pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar na vaše gradivo. Vsaj nekaj, kajne? Pošljite mi vse.

 

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

 • prošnja za delo
 • europass življenjepis
 • spremno pismo
 • motivacijsko pismo
 • osebni življenjepis
 • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 


prosnja-razgovor


 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Lažne navedbe v CV-ju

 

 

Lahko pa vam pomagam tukaj :

 1. Prošnja za delo blagajnik
 2. Prošnja za delo pomočnik kuharja
 3. 1 najboljše spremno pismo
 4. Naj zaposlitev
 5. 4 izmensko delo plača
 6. Funkcijski življenjepis
 7. Enostavno delo za tekočim trakom
 8. Kako vam gre iskanje službe
 9. Zaposlitev vrtec Ljubljana

 

5/5 - (8 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri