Lek razgovor

Lek razgovor

Lek razgovor

Lek razgovor je lahko pomembna prelomnica vsakogar, ki pride sem do razgovora. Nekaj takega mogoče pa le ima, kar Lek potrebuje. Le kaj to je?

 

Lek razgovor

Lek razgovor

Lek razgovor

Super. Ko oseba pride do Lek razgovora ve nekaj. Ve, da je prišla res v ožji izbor pri čemer je pometla z marsikatero konkurenco. Ampak koliko poznam sam Lek vam lahko mirne volje napišem, da se je tukaj potrebno potruditi. Res potruditi. Dati vse od sebe. Ne samo nekaj napisati, napisati točno to, kar Lek potrebuje in sam kadrovik rad prebere. In tukaj se skriva past. Le kaj napisati? Le kaj ga zanima?

 

2 kandidata sta s pomočjo mene prišla do razgovora ter do dela v Leku

Sta in to priznam. Ampak sem napisal samo 2. Tukaj ni bila prošnja za delo ampak osebni življenjepis z vsemi dejstvi, dokazili in vsemu temu, kar je doprineslo dodano vrednost samemu kandidatu. Tukaj lahko šteje vsaka malenkost. Šteje pa tudi tisti del, ko oseba nekaj besed napiše o sebi. Če pa ima 2 ali 3 priporočila pa je toliko boljše. Ne glede, da je Lek veliko slovensko podjetje imajo tudi tam osebe, ki iščejo nekaj na kar bodo ponosni da imajo ter da imajo mir in popolnoma zaupajo v samega kandidata. Pravzaprav v novo zaposlenega.

 

Lek, lek, lek

Žal pa vsakomur tukaj ne morem pomagati. ne gre. Ko mi osebe pišejo, da bi vse poslale prošnjo v Lek in ko to preberem … ne, Ne morem pomagati vsakomur. Verjetno so mi v Leku hvaležni, da ne pišem za vsakega ter jih s tem obremenjujem. Eno je to, da lahko v mirni volji pomagam. Drugi pa to, da delam nekaj na silo samo s tem, da probam osebe prepričati, da je pa mogoče ta oseba prava, ko pa sam vem, da ni.

 

To je to

Veste težko kaj pametnega napišem, če nimam zato primernega gradiva. Potem pa mi oseba reče “saj, če mam sama dobro gradivo, potem bi morala priti do razgovora, kajne?”. Ne ni ravno tako. Eno je to, kaj oseba piše, drugo pa to, kako oseba piše. Dve različni možnosti.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Lek razgovor

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.