Lepljenje izdelkov zaposlitev

Lepljenje izdelkov zaposlitev

Lepljenje izdelkov zaposlitev

Lepljenje izdelkov zaposlitev je mogoče dobro za tiste, ki iščejo delo pri čemer morajo biti ročne spretnosti zelo dobre.

 

Lepljenje izdelkov zaposlitev

Lepljenje izdelkov zaposlitev

Lepljenje izdelkov zaposlitev

Pozdravljam takšno delo, ker se mogoče lahko dela tudi od doma. A s tem so povezani tudi samo dostavni in postali stroški ter tudi najbolj to, da je potrebno biti zelo previden, natančen in odgovoren. Da se delo naredi točno tako, kot se pričakuje in mora biti. Brez izjeme in opravičil. Sedaj verjamem, da mi bodo posamezniki pisali in se prijavljali na ta blog z mislijo, da sam ponujam takšno delo. A ga ne. Pišeš samo o tem.

 

A poznam podjetje, ki ima lepljenje izdelkov?

Da. Poznam. A oni imajo proizvodnjo in tam se dela. Katero podjetje to je? Tega ne bom napisal. Ampak delo ni tako enostavno, kot se piše. Je bolj zahtevno. In potrebne so zelo dobre razvite ročne spretnosti. Občasno ima to podjetje tudi razpis za prosto delovno mesto. Predvsem delo v proizvodnji. A kaj, ko pa je to zelo dolgočasno in res dolgočasno.

 

Kje ste ostali vi?

Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. To se nanaša samo na tisti del vašega življenja, ko ne pridete do razgovora. Ne glede koliko prošenj za delo ste poslali, a če ni rezultata je nekaj narobe z vašim gradivom.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Lepljenje izdelkov zaposlitev

– – – – – – – – – –

 

 

Posted in Tips – smart tips.