Kaj vse se mi je zgodilo v letu 2018?

leto 2018

Pogled zanimivih pripetljajev za nazaj. Za leto 2018.

Kaj vse se mi je zgodilo v letu 2018?

 

Brezposelna oseba, katera je bila na Zavodu 4 leta je dobila delo
Tukaj se moram sam pohvaliti. Bilo je težko. Res težko. Težko iz tega razloga, ker se je oseba že lepo doma navadila na celoten potek in ritual samega dela. Še bolj pa to, da je bila prisiljena sprejeti oz. si poiskati delo s strani partnerja. In, če ti partner da ultimat : delo ali pa si sam dalje – potem se je oseba res pravilno odločila.

 

Sesula tale spletna stran
Verjetno se sami zavedate, če si na nekaj navajen in to uporabljaš dnevno ni ravno najboljše oz. najlepše, če se ti celota sesuje. Še huje pa je, da si sam to povzročil. Enak primer vam lahko povem, če vam GSM šteka ali pa bi naenkrat izgubili vse stike, sms-se in še kaj drugega. Za nekatere bi bilo to konec sveta. No stran sem po dolgem mučenju spet uredil nazaj, vendar … od sedaj dalje imam varnostno kopijo.

 

Uhanček na bradavički
Letos poleti me je prijatelj – direktor prosil za pomoč. Pri tem so vsi kandidati za razgovor bili posedeni v sejno sobo, potem pa oseba po osebi poklicani v pisarno direktorja. Ker sem imel nekaj urediti na računalniku sem tudi bil v sejni sobi. Ko naenkrat opazil osebo ženskega spola, ki je imela tako tanko majčko oblečeno, da se je nazorno videlo, da ima uhanček na bradavički. Mogoče se sprašujete “kje pa je imela moderc?” -> ni ga imela. In ta uhanček so opazili prav vsi. Seveda, ko je šla v pisarno na razgovor so se vneli pogovori o njenem uhančku.

 

Oseba mora pokaditi 5 cigaret na uro – najmanj
Slučajno sem na parkirišču pozdravil enega izmed direktorjev v Mariboru. Ima bolj malo podjetje. Tam do 9 zaposlenih. Vprašal me je”Sandi, kaj naj naredim z zaposlenim, ki venomer teži, da mora imeti pavzo za cigareto? Teh pa pokadi od 5 dalje.”. Sam nimam pojma in to sem tudi povedal.

 

 

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri