Ljubezen na delovnem mestu

Ljubezen na delovnem mestu

Ljubezen na delovnem mestu

Ljubezen na delovnem mestu

Ohoho. To je pa nekaj. A veste, da spoznavam prav veliko oseb, ki so mi zaupale, da so se med seboj zaljubile na samem delovnem mestu. Tako je tista kratka ljubezen na delovnem mestu prerasla v nekaj resničnega, trajnega in večnega.  Vesel sem za te osebe.

 

Ljubezen na delovnem mestu je lahko …

Spoznal sem tudi direktorja, ki je v prvem koraku deloval v svojem podjetju sam, potem pa, ko se je širil, si je začel ustvarjati ekipo in med njimi je bila tudi njegova bodoča žena, čeprav še tega takrat ni vedel. Zaposlil jo je v proizvodnji in kakih 3 mesece sploh ni bilo iskrice. Potem pa je njegova bodoča žena prišla do njega in ga prosila, če bi ji pomagal financirati dodatno izobraževanje iz računovodstva, ker jo to veseli in se je pripravljala že nekaj časa. Zato se je tudi zaposlila pri njemu, da dobi denar in si lahko plača izobraževanje. Pri tem je spoznala, da sama plača ni takšna, kot ji je obljubil ter v tem času se je študij podražil.

 

Ljubezen na delovnem mestu je postala …

Zaupljiva. Zaupanje je močna vrlina ljubezenskega odnosa. Ko se začenja sama romanca ali pa ljubezen na delovnem mestu ter sta oba partnerja prosta 🙂 – da prosta – potem sem tudi sam vesel. Če pa je kateri od partnerja že v zvezi ali pa celo poročen, pa je potem to malo bolj težje.

 

Ljubezen na delovnem mestu ter rožice

Lani, leta 2017 sem spoznal direktorja, ki je imel kratek incident v svojem podjetju. Namreč njegova vzgoja od njegove mame je bila takšna, da mora spoštovati ženske ter tudi vse njihove praznike. Zato jim je za dan žena ter materinski dan prinesel vsaki rožico ter ji izrekel lepe besede ter se zahvalil, da pomagajo njegovemu podjetju. Od tega so potem same zaposlene ustvarile “čenče” da se ena izmed zaposlenih samemu direktorju zdi luškana in da jo šarmira. Pri tem pa same ne vedo katera bi lahko to bila in so ustvarile govorice. Najboljša je bila tale “rožice smo dobile vse iz razloga, da ne bi takoj vedela, katera se mu dopade “. He-he.

 

Toliko na kratko ter držim pesti za vaš uspeh
Pišite mi kaj : pomoc.zaposlitev@gmail.com
Sandi

Tema : ljubezen na delovnem mestu


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Brezplačni pregled prošnje za delo

 

Ljubezen na delovnem mestu 1

Ljubezen na delovnem mestu

Ljubezen na delovnem mestu

Ljubezen na delovnem mestu

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.