Medex zaposlitev

Medex zaposlitev

Medex zaposlitev

Medex zaposlitev je lahko izjemna priložnost za tiste, ki si želijo delati v tako uglednem podjetju. Medex je razred zase. Pa saj poznate Medex, kajne?

 

Medex zaposlitev

Medex zaposlitev
Medex zaposlitev

Tukaj je povezava na Medex zaposlitev : https://www.medex.si/zaposlitev

 

Če pogledate Medex po svetu

Medex po svetu : https://www.medex.si/o-podjetju/medex-po-svetu

Tukaj se lepo vidi, da ima samo podjetje močno vizijo na kateri vztraja in se počasi širi. Vem, da jim tukaj ni enostavno in da se morajo zelo truditi. Še bolj pa mi je jasno, da morajo imeti res znanje in vso papirnato vojno narejeno po sami zakonodaji za vsako državo posebej. Kar pa je v današnjem času to kar težko. In ravno tukaj se potrebujejo strokovnjaki in eksperti za to delo.

 

Ampak, kakšne zaposlitve ponujajo?

Res je, da trenutno ni razpisanih delovnih mest. Sem napisal “trenutno”. Vendar lahko poskusite na slepo oz. na srečo. Kakor vam je boljše in imate rajši. Torej. Če ste strokovnjak na nekem področju jim ponudite vašo znanje in vse izkušnje, ki jim lahko že takoj pomaga. Veste, ko nekomu pošljete nek dopis … le ta ne ve, zakaj ga je dobil. Zato je priporočljivo že v prvi vrsti to, da poveste, kdo ste in kje lahko samemu podjetju pomagate.

 

To je slabo

Nikar tega “Lepo pozdravljeni. Sem Sandi in prepričan sem, da ustrezam vašim zahtevam zato sem prepričan, da lahko dobim nove izkušnje.” Nikar. Sploh nič od tega. To je preslabo. To gre v koš. To se takoj zbriše. Tega se direktorji presneto izogibajo. Če pa pošljete to na belem listu papirja bi vas pa okolje varstveniki morali kaznovati. Nikar in samo tega ne pisati.

 

Lahko je boljše

Mora biti bolje! Seveda obstaja boljša varianta in boljše besedilo. To obstaja. Tudi se lahko lepše začne in v nekem lepem tonu pove, kdo ste in kje lahko že samemu podjetju že takoj pomagate. Seveda se da. Je sicer zahtevno in je zato potrebno veliko izkušenj iz terena, a se da.

 

Vem, da vas zanima, kako začeti?

Medex zaposlitev
Medex zaposlitev

Tukaj je potrebna celota. Drugače se začne, če pišete za delo v proizvodnji, kot pa za nabavnega referenta, ki lahko pokriva tuje trge in pozna tuje jezike. In te razlike morajo biti. Mogoče se sprašujete zakaj? Ker oseba, ki dela v proizvodnji ima drugačno znanje, kot pa nabavni referent. In zato morata tudi drugače pristopiti. Pa tudi celota je drugačna. In tudi delovni mesti sta drugačni in zahtevni za vsako področje posebej. To je to in preko tega se ne da. Težko je, da bi delavec iz proizvodnje nadomestil nabavnega referenca, kajne? Obratno pa se da. To smo že doživeli sedaj v času covida in tudi delavci iz pisarn so se pridružili kolegom v proizvodnji pa jim je po 20 minutah lepo steklo. Obratno pa ne bi bilo tako.

 

Kje ste ostali vi?

Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Medex zaposlitev

– – – – – – – – – –

5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri