Mercator razgovor

Mercator razgovor

Mercator razgovor

Mercator razgovor

Mercator razgovor 1

Mercator razgovor

To je bil pogovor med menoj in zaposleni, ki dela v Mercatorju komaj 1 teden. Na hitro mi je malo povedala, kako je pri njej potek sam razgovor. Vendar je tudi na koncu sama spoznala, da ne glede, kaj bi na razgovoru rekla, bi ji delo ponudili, ker delavk enostavno nimajo in jim jih primanjkuje.

 

Mercator razgovor malo drugače

Mercator razgovor 2

Mercator razgovor

Ta delavka je sama poslal prošnjo na slepo. Poklicali so jo in so se dogovorili za sestanek – termin za razgovor. Zelo malo so jo spraševali glede njenega znanja, ker so ji povedali, da jo bodo vse lepo pokazali in naučili. Edino so jo najbolj spraševali glede njene oddaljenosti od njenega bivanja pa do trgovine ter ji obrazložili sam način večizmenskega dela in kaj pričakujejo od nje. To je predvsem, če pride do bolezni katere od sodelavk, da lahko ona vskoči in pomaga.

 


prošnja za delo

prošnja za delo


 

 

Mercator razgovor ter tipična vprašanja

Žal mi ta delavka, kaj veliko ni mogla povedati, ker je bil vikend in gužva v trgovini. Edino je še rekla “pa ta tipična vprašanja so me vprašali“. Sedaj katera je s tem mislila -> nimam pojma. Res ne. Lahko samo ugibam, vendar je to samo ugibanje.

 

Mercator razgovor ter varstvo otroka

Vprašali so jo tudi ali ima otroke in če “DA” ali ima priskrbljeno varstvo? Pa če je pripravljeno delat večizmensko delo ter delo zahteva ročne spretnosti, prelaganje in dvigovanje blaga.

 

Delovna klima

Spoznal sem, da tako, kot Mercator tudi druga trgovinska branža išče prodajalke. Nekateri jih iščejo bolj vneto in vsaki mesec, nekateri pa občasno. Tam, kjer iščejo vsaki mesec prodajalke kar hitro gredo vstran. Ali je slaba delovna klima ali pa pritisk nadrejenega ali pa še kaj hujšega. Tam, ker pa iščejo bolj pogosto – tam pa so delovni pogoji že boljši.

 

Če pa potrebujete prošnjo za delo prodajalca pa vam lahko pomagam

Morate se zavedati, da, četudi jim primanjkuje delovne sile -> vsakega tudi ne povabijo na razgovor. To me preseneča vendar se podjetja raje odločijo, za takšno potezo, kot pa potem obžalujejo in je še slabše. Tako, da se morate tudi Vi izkazati z vašo prošnjo za delo prodajalca.

 

 

Dragi moji, toliko na kratko in držim pesti za vaš uspeh

Sandi

Tema :  Mercator razgovor


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Mercator razgovor

Mercator razgovor

Mercator razgovor 1

Mercator razgovor

 

Mnenja :

– – – – –

Do razgovora v Mercatorju si včasih težko prišel. Sedaj je drugače. Tudi so bolj umirjeni in meni je tam po 4 mesecih dela zelo fajn. Res je, da se dela, a enako sem prej delala tudi pri konkurenci in tukaj je trenutno boljše. Sandi hvala za pomoč.

– – – – –

… do razgovora …

Meni je g. Sandi pomagal. Prišla do razgovora v Mercatorju in sem bila prav presenečena nad vsem pozitivnim vzdušjem. Sedaj sem zaposlena že dober teden in samo vzdušje je popolnoma drugačno, kot nekdaj. Če bo šlo tako naprej, bom prav vesela, če me vzamejo.

– – – – –

Kot prvo zaposlitev sem dobila v Mercatorju. In tam sem še sedaj. Res je, da so stranke lahko naporne, a kaj češ. Delo prodajalca je pač tako. Rada delam v tej trgovini, saj imamo zelo dobrega in humanega poslovodja.

Mercator razgovor

Mercator razgovor

– – – – –

Mercator razgovor

Mercator razgovor

– – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.