Minica in dekolte

Minica in dekolte

Minica in dekolte

Minica in dekolte sta lahko za posameznika vsakodnevna stvar. A razgovor? Tam pa je malo drugače. Še posebej, ker se gre za delovno mesto, kjer se minica in dekolteja ne nosi.

 

Minica in dekolte

Minica in dekolte
Minica in dekolte

To je to. Za razgovor se je kandidatka odločila, da se bo oblekla res minimalistično. Res ozka oblekica, minica in dekolte. Zraven velika torbica ter v roki seveda gsm telefon. Saj ne, da bi ta telefon imela v torbici ne. vedno v roki. Tudi, ko sem se začel z njo pogovarjati, ga je lepo odložila na mizo točno tako, da je videla ekran. Potem pa še druga zadeva. Imela je pametno uro in vse dogodke je prebrala kar preko ure.

 

Skratka niti minuto ni vzdržala brez telefona in tega, kar so pisali drugi

A je delo dobila. Ne. To povem že takoj, če nekdo pride na razgovor naj ima vsaj tistih 10 ali 20 minut časa zase in za tistega, ki si je za njega ta čas tudi vzel. če pa oseba brez tega ne vzdrži je tudi ne bom povabil v ekipo, ki je vajena nekega reda in brez telefona v času dela. Takih osebam direktorji ne dajo možnost in po eni strani jim dam prav.

 

Čakanje

Koliko krat je oseba čakala na razgovor pri tem pa je čakala na razgovor tudi druga oseba. Seveda pred to pisarno smo lepo dali znak “prepovedan gsm” ter pustili to osebo čakati. Od 10 je gsm imelo v roki in gledalo, pisalo in se pogovarjali 7 oseb. Le 3 osebe so se lahko temu pritisku vzdržale. Teh 7 oseb takoj, ko je druga oseba povedala, da bo za nekaj minut za počakat so že imele gsm v roki in pisale. Seveda je druga oseba opomnila na znak, a se za to niso ozirale.

 

“Vsi, kateri ste gledali gsm imejte se lepo naprej, ostali pridite z mano”

Ja. Ostalo je nekaj oseb in le te smo povabili naprej. Vse ostale pa “adijo“. Sploh se na to nismo ozirali. Res ne. Torej … ostalo je nekaj kandidat. Med njimi tudi ena dama. Tam zelo natančno napisano 48 let. Bila je oblečena v zelo ozko mini oblekico z zelo poudarjenim dekoltejem. In šlo se je za delovno mesto skladiščni logist. Hja boste rekli, kako pa so tam oblečen? V malo bolj delavske obleke, ker se veliko preklada in razklada.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Minica in dekolte

Minica in dekolte
Minica in dekolte

 

…. ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo …

G. Sandi zdravo. Meni pa ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo. Od takrat dalje sem prišla do razgovora in včeraj sem začela delati 3 mesečno poskusno obdobje dela. Zelo sem vesela in res hvala za vso pomoč ter vso podporo. Nevenka, Kranj

… sem bila pripravljena in pogovor je stekel  …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vse in ves trud ter vso pomoč. Sem včeraj bila na razgovoru v računovodskem servisu pa so me takoj in prvo prašali, kako to, da sem od prejšnjega podjetja šla vstran. Enako ste mi vi povedali, kaj jih zanima. Zato sem bila pripravljena in pogovor je stekel brez problema. Tudi sem jim povedala, kaj ne pričakujem in česar si ne želim. Povedali so, da se tega zavedajo in da, kot ekipa dela na tem, da se to ne dogaja. Naslednji sestanek imam s sodelavci naslednji teden. Potem pa akcija. Hvala vam, Simona iz Šentjurja

… poklicali so me na razgovor …

G. Sandi full hvala za vso pomoč! Super ste. Poklicali so me na razgovor! Super!!! Anamarija, Leskovec pri Krškem

… in deliti z menoj ter me naučiti …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Razgovor je bil enkraten. Čeprav mi nekaj znanja manjka, so ga pripravljeni deliti z menoj ter me naučiti. To, kar pa znam pa so bili zelo veseli. To jim tudi najbolj manjka. Vendar mislim, da nekih novih zadev ne bom rabila se učiti, saj to, kar potrebujejo in jaz znam – tega dela imajo veliko. Kar je meni v prid. Hvala za pomoč in vse ter tudi to, da sva se slišala in šla skozi. Mateja, Mengeš

 

5/5 - (6 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri