MJU zaposlitev

MJU zaposlitev

MJU zaposlitev

MJU zaposlitev

MJU zaposlitev lahko želja le posameznika. Tam so se razmere za delo drastično spremenile. Še bolj pa … nekateri so fizično ali celo psihično preobremenjeni. In to pa na koncu sploh ni OK.

 

 

Njihovi pogoji zaposlovanja

Priznam, da se nekaterim že pisal življenjepise za delo na MJU. Vsi so prišli do razgovora, a do dela samo peščica. Le tista peščica je znala samega direktorja UE tudi navdušiti in mu ponuditi nekaj vel, kot vsi ostali. Seveda so se prej pripravili. Presneto pripravili. Zraven so imeli priporočila in vsa dodatna izobraževanja. Vse in vsaka malenkost je bila za njih zelo pomembna. In moram priznati, da ta mala peščica oseb ni imela prav nobenega poznanega na MJU. Imeli so samo znanje in tisto iskro v očeh ali srcu, ki je navdušila samega direktorja.

 

Preverjanje

Za zaposlitev v MJU imajo določene UE svoje interne pogoje. To pomeni tudi to, da lahko imajo preverjanja. Kdo se najbolj izkaže tisti ima največ možnosti. Seveda možnost dajo vsakomur. Kdo je najboljši tisti zmaga in samo delo tudi dobi. Po domače zaposlili bodo najboljšega v znanju.

 

 

Vaša želja?

Če imate želo po zaposlitvi v MJU ne obupati. Predvsem se prej pozanimajte, če imate vse pogoje ter kaj vse rabite, da vas lahko zaposlijo. Mogoče vam bodo zaupali podatek po specifičnem delovnem mestu, ki ga bodo odprli.

 

Če za MJU zaposlitev potrebujete življenjepis vam lahko pomagam jaz

Res. Tukaj vam lahko pomagam. Pišite mi.

 

Držim pesti za vaš uspeh in upam, da se kdaj spoznamo

Sandi

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

 Tema : MJU zaposlitev

MJU zaposlitev

 

MJU zaposlitev 2

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.