Mnz zaposlitev

Mnz zaposlitev

Mnz zaposlitev

Mnz zaposlitev je lahko idealna zaposlitev za tiste, ki si tam res želijo. veliko krat tudi MNZ išče nove kadre. In spodaj je pravi naslov, kje se da najti, kar iščejo.

 

Mnz zaposlitev

Mnz zaposlitev

Mnz zaposlitev

Vsa delovna mesta : https://kadri.mnz.gov.si/

Takole. če MNZ išče kadre napišejo tukaj. To, kar iščejo je dobro, da se lepo pregleda in da izpolnjujete njihove zadane pogoje. Tukaj so še bolj strogi, kot sicer. Morate izpolnjevati to, kar zahtevajo in iščejo. Če ne, ne boste prišli naprej oni pa bodo še naprej iskali. To je to. Spreminjali pogojev pa ne bodo.

 

Kaj napisati?

Zraven tega, da se izpolni formular, lahko priložite tudi življenjepis. Le ta naj bo napisan tako, da bodo že od daleč videli, da jim lahko pomagate ter kje vse se vašo znanje tudi skriva. Tukaj lahko mirne volje izpostavite tudi to, da ste nekonfliktna oseba na katero se bodo lahko zanesli ter da se hitro učite. Le to vam lahko da tudi neko prednost. Še bolj pa je mogoče tukaj vpletena tista stvar, ki se ji reče “veze in poznanstva”. Tudi tega je tukaj veliko. Mogoče preveč. A kljub temu, se tudi tisti morajo presneto potruditi in izkazati, da se celota ujema in dane pride do neke velike zmede in napak. A je težko.

 

Ko se nekdo zamenja, se zamenjajo tudi ostali

To je dejstvo. Sam vem in sem priča, ko je zamenjan direktor, se zamenjajo tudi tisti, ki so z direktorjem prišli. Ne zamenjajo pa se tisti, ki so si tisti položaj priborili. To je pošteno. A je celota spet na začetku. potrebuje se nekdo, ki zna in lahko pride tisti, ki ne zna ter se ga je treba spet in spet učiti. In to je slabo ter velik začarani krog, ki ga nikoli ni dovolj, da bi se končal vsaj za 5 let.

 

Sedaj imate možnost

Tukaj vam lahko pomagam tudi jaz. Pišite mi.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

 

Tema : Mnz zaposlitev

Mnz zaposlitev

Mnz zaposlitev

5/5 - (16 votes)
Posted in Tips – smart tips.