moje delo

Moje delo

Moje delo je pomembno! Kaj želim jaz delati?

Moje delo

Sedaj je čas, da se sami pri sebi vprašate in sledeče “kakšno naj bi bilo moje delo?”. Kaj radi delate in v čem uživate. Kaj je tisto pri čemer ste zadovoljni in vas žene naprej. Vam da novo motivacijo in veliko razmišljate o tem. To vprašanje je zelo pomembno. Vendar zakaj. Vedno več ljudi spoznavam, da delajo nekaj, kar v resnici sploh nočejo delati. Se za to niso šolali. Še več. Veseli jih pa popolnoma druga zadeva. Sedaj pa prihaja do pomanjkanja motivacije do tega dela in tudi že tarnanje in jamranje na delovnem mestu. Ker oseba ni zadovoljna s svojim sedanjim delom s tem trpi tudi celotna osebnost in vsi živeči ljudje s to osebo. To pa na koncu predstavlja en res velik problem.

moje-delo-11

moje delo

 

“Moje delo” vam lahko pomaga

Če se še tega niste nikoli vprašali je sedaj res pravi čas za pogovor sami s seboj. Tukaj boste dobili veliko misli, katere si zapišite. Dobili pa boste tudi odgovor na to, kaj pa, če sedaj nisem več zadovoljen s tem delovnim mestom oz. delom, ki ga opravljam. Kaj se bo dogajalo z vami, če greste naprej vendar pri vas v narobno smer.


prosnja-razgovor


“Moje delo” napišite na list papirja

Napišite “Moje delo naj zajema …” in potem samo dopolnjujte. Tukaj je nekaj primerov, ki sem jih dobil in prebral.

 

Primer št. 1 – delo v proizvodnji
Moje delo naj zajema …. enostavno proizvodnjo delo, brez napora in odgovornost, vožnja viličarja, izpit za viličarja, redna plača, delovno mesto je varno, …

Primer št. 2 – delo v proizvodnji
Moje delo naj zajema …. odličnega in zelo komunikativnega šefa s katerim se lahko vse pogovorim, vikendi, prazniki in novo leto sem doma, …

To se spomnim iz pameti. Vem pa to, da prav noben ni napisal “vsaj 1.000€ plače “. Ne o denarju pa nisem nič prebral. Pisali so v večini samo glede delovnih razmer in o tem, kaj res radi delajo “vožnja za viličarjem“.

 

Vprašajte se kakšno je moje delo, kako lahko pomagam in v čem sem dober?

Še enkrat. Le vprašajte se in vse misli napišite na list papirja. Razpišite se. To vam lahko pomaga tudi pri tem, da vidite kje ste in vidite ali imate možnost napredovanja do vašega cilja. To je osebno delo na sebi. Ki ga zelo priporočam.

 

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

Ključne besede : moje delo

 

Mnenja na temo – moje delo
.
– – – – – – –

Se zelo trudijo …

Dare, Miklavž na Dravskem polju
To je zelo dober oz. super portal. Se zelo trudijo in njihov trud je hvale vreden. 
– – – – – – –

Rada bi delala več, kot lahko …

Goga, Nazarje
Zelo zanimivo vprašanje “kakšno naj bo moje delo?” Tukaj je vedno veliko opcij. Pri meni pa le ni bilo tako. Rada bi delala več, kot lahko. Vendar ne morem in nisem več sposobna. Hvala lepa in lep dan še naprej.
– – – – – – –

ostajam brez besed …

Oto, Rakek
Spoštovani g. Sandi. “moje delo” … ostajam brez besed. Je res delo na sebi. To, ko se vprašaš ti drvijo sami misli po glavi.
– – – – – – –

zadaš mnenje in pomisliš …

Bogomir, Celje
Spoštovani. Da si sam zadaš mnenje in pomisliš na “moje delo” je velik izziv, ki si ga malo kdo upa zamisliti. Težko se je vprašati “moje delo” in jaz. Res težko.
– – – – –

kje lahko najbolj pomagam …

Severa, Ljubljana
To sem se pred nekaj leti tudi sama vprašala in tudi na temo, kakšno je moje poslanstvo tukaj na zemlji in kje lahko najbolj pomagam bližnji okolici in ljudem v okolju. In prišla do rešitev, ki jih sedaj počasi in z velikim naporom snujem.
– – – – –

 

 

moje delo

moje delo

moje delo

moje delo

moje delo

moje delo

moje delo

moje delo

moje delo

moje delo

 

moje-delo

moje delo

moje-delo

moje delo

 

Mogoče vas zanima tudi :

Prošnja za delo – kakšna mora biti?

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Moje delo

Moje delo

 

Povzetek :
Moje delo
Naslov :
Moje delo
Opis :
Moje delo vam lahko pomaga. Moje delo napišite na list papirja. Vprašajte se kakšno je moje delo, kako lahko pomagam in v čem sem dober?
Avtor :
Izdajalec :
Prošnja za delo
Logotip :
Posted in Tips – smart tips.