Motivacijski razgovor

Motivacijski razgovor

Motivacijski razgovor

Motivacijski razgovor je nekaj na kar se mora oseba zelo pripraviti, biti samostojna in strokovna tako v znanju, kakor tudi v retoriki.

 

Motivacijski razgovor

Motivacijski razgovor
Motivacijski razgovor

To ni kar tako. Veliko krat sem pisal o tem, da se je potrebno na razgovor pripraviti. Zelo pripraviti. In, če se oseba vsaj malo ne pripravi in pri tem navduši samega sogovorca v našem primeru – direktorja potem je težko pričakovati, kaj več. Ker navdušenje je nekaj, kar samo osebo zelo pritegne. Mu da misliti. IN, če osebo na razgovoru zelo navdušimo potem se nam bodo vrata lepo odpirala. Če pa le tega ni, potem pa je težje.

 

To delajo samo izkušnje

Res. To delajo samo izkušnje, vaja in kilometrina. Spoznavam osebe, ki so strokovno zelo podkovane, a se ne znajo pogovarjati. Nimajo pojma, kako povedati neko stvar, da me bo pritegnila. Znanje tukaj veliko šteje, še bolj pa to, da mi oseba zna povedati tako, da ga bom razumel. In tukaj nastane problem. Velik problem.

 

A mislite, da se to da naučiti v eni noči oz. v 5 dneh?

Ne. Potrebna je kilometrina in izkušnje. Ko imate takšno osebo pred seboj potem veste, da bo pogovor tekel tako, kot treba. Brez ovir in ovinkarjenja. Take pogovore imam tudi sam zelo rad. Če osebo nekaj vprašam o tem pričakujem tudi odgovor. Če pa oseba lepo govori in pri tem ne pove nič pametnega, še ga vprašam enkrat. Če še vedno ne dobim celote … adijo. Se poslovim. Kaj češ drugega? Zakaj bi se matral naprej?

 

Kje ste ostali vi?

Če želite priti do razgovora mora vaš življenjepis ali CV biti dobro napisan. Ne samo, kar si vi želite ampak tudi to, kaj vse lahko daste naprej. Kaj je tisto, kar bo vašo podjetje pridobilo z vašim znanjem? Izpostavite to. Razpišite se. Bodite vi. Za vas tukaj : pošljite mi vaš CV pa dobite brezplačni komentar.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Motivacijski razgovor

– – – – – – – – – –

 

 

 

5/5 - (13 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri