Motivacijsko pismo priloga

Motivacijsko pismo priloga

Motivacijsko pismo priloga

Motivacijsko pismo priloga

Motivacijsko pismo priloga

Motivacijsko pismo priloga je zelo pomemben dokument. To prilogo si čedalje vsak želi prebrati. Vendar tudi mene skrbi zakaj? Zakaj si oseba, želi prebrati neko motivacijsko pismo, ko pa sam tudi ne ve in ne zna le tega napisati? Vendar ga nekaj mora navdušiti? A kaj? kaj naj samega direktorja navduši, ko pa išče osebo za delo v proizvodni, ki pa tudi nima realne predstave o tem, kakšno mora samo motivacijsko pismo biti? Žal nima.

 

Motivacijsko pismo priloga ter celota

Če gremo po vrsti : oseba mi piše na mail in prosi za pomoč pri motivacijskem pismu. Ko jo prosim za celoto mi odpiše, da le tega ne potrebujem, ker potrebuje samo motivacijsko pismo in nič drugega. Tukaj ji žal ne morem pomagati. Razlog je preprost : sam ne vem, kaj naj napišem, ko pa o osebi ne vem ničesar. Tudi ne, kakšno delo želi zavzeti. Ničesar. Pomagam pa ji lahko, ko dobim celoto. Ko sam preberem nekaj o samem kandidatu in za kakšno delovno mesto se zanima. Potem pa ji lahko pomagam.

 

Motivacijsko pismo priloga mora biti osebno

Motivacijsko pismo priloga mora biti osebno

Motivacijsko pismo priloga mora biti osebno

Da. Potem je rezultat. Če boste pisali osebno direktorju bo to tudi lepo prebral. Prebral bo na način, kot da se pogovarjata. Prebral bo tudi, da mu lahko dobro pomagate. Da se bo lahko zanesel na vas in vaše pridne delovne roke. In motivacijsko pismo ne sme biti priloga. Ampak je sam začetek vsakega branja. Najprej mora biti motivacijsko pismo šele potem dober in osebni življenjepis.

 

Motivacijsko pismo priloga ter CV brez efekta

Ko se pogovarjam z direktorji, ko preberejo motivacijsko pismo in potem CV ali Europass obrazec je enako, kot bi prebrali … so samo preleteli. Pri tem niso dobili nobenega povoda, da bi si to osebo želeli spoznati. Če pa preberejo motivacijsko pismo potem pa še osebni življenjepis … potem pa je drugače. Celota je drugačna. Je osebna z nagovarjanjem in ravno tukaj si vas bo direktor želel spoznati. To je vse. V tem je vsa finta. Enostavne besede, ki veliko povedo o vas samih. In ne neko razlaganje in kako ste veseli, da ima podjetje razpisan oglas. Ne. To več ne učinkuje. To pišejo tisti, ki si ne želijo priti do razgovora.

 

Boljše bo vaše gradivo več možnosti imate do razgovora

Sedaj pa zares. Boljše bo vaše poslano gradivo, večje možnosti boste imeli osebne prestavitve. Saj vemo, da tudi tukaj obstaja določena meja. Ta meja so veze in poznanstva, boljši kandidati ter fiktivno napisan oglas za delo. Tukaj pa žal vam ne more pomagati prav nihče. In tudi preko tega se ne da priti.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Za začetek vam lahko pomagam, da vam pregledam vaše gradivo in dobite brezplačni komentar. Potem pa vam tudi napišem ali pa se slišimo in pogovorimo, kaj bi spremenil, kaj bi odstranil in kaj bi definitivno takoj izbrisal. Potem pa boste dobili priporočila in smernice, kaj je fajn, da se napiše in kaj želi sam direktor sploh prebrati.

 

Vedite …

Vedno več kandidatov trka na vrata podjetij. Ampak podjetja so sedaj previdna in ne odpirajo vrat več tako, kot so jih nekaj mesecev nazaj. Da. Težko je že vstopiti v samo podjetje, kaj šele, da bi prosili za sestanek z direktorjem. In še težje bo. Sedaj se sprašujete, koliko vam lahko dobro napisano gradivo pri vsem tem pomaga? Zelo.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Motivacijsko pismo priloga

Motivacijsko pismo priloga

Motivacijsko pismo priloga

 

– – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Sama sem kar 2 meseca bila na Zavodu. Žal tudi nisem prišla do razgovora, pa čeprav sem v celoti izpolnjevala vse pogoje. A sreče ni bilo. Potem pa sem videla to stran in pisala g. Sandiju ter prosila za pomoč. Le tako sem prišla do razgovora in do dela.

– – – – – – –

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.