Motivacijsko pismo primer 2021

Motivacijsko pismo primer 2021

Motivacijsko pismo primer 2021

Motivacijsko pismo primer 2021 je zelo pogosto besedilo, ki ga dobim na email. Namreč osebe me veliko sprašujejo samo glede tega. Predvsem to :

  • kaj morajo napisati?
  • kako začeti in kako končati?
  • ter kdaj je smiselno poslati motivacijsko pismo

 

Motivacijsko pismo primer 2021

Motivacijsko pismo primer 2021

Motivacijsko pismo primer 2021

Ampak vsi bi imeli samo primere motivacijskega pisma. To pa ne gre. A zakaj? Primeri so neuporabni. Še posebej, če oseba niti ne ve, kaj bi morala napisati. Po domače : če oseba ne ve, kaj mora napisati tudi ne bo vedela, kako in kaj, četudi dobi primer. In tukaj potem tudi pride do samega neskladja med motivacijskim pismom ter vso ostalo gradivo – življenjepisom. Namreč celota mora biti kompaktna. Se morata lepo dopolnjevati in biti zelo povezana. Žal drugače ne gre. In tudi ni efekta.

 

Motivacijsko pismo primer 2021 ter priporočilo

Občudujem osebe, ki mi napišejo, da imajo vrhunski življenjepis, a pri samem motivacijskem pismu pa jim škripa. Tukaj se nasmejim. Kako nekdo lahko nekaj vrhunsko napiše, ostalo oz. sam začetek pa mu ne gre? Tukaj nekaj ni v redu. In v veliki večini oz. vse do sedaj, ko si mi potem le poslali so ugotovili, da je njih življenjepis bolj “tak-tak” napisan. Priporočam slednje. Samo motivacijsko pismo mora biti popolnoma povezano z življenjepisom in se morata lepo dopolnjevati in skladati. O tem ni dvoma. Če eno izmed teh malo odleti vstran je zelo težko osebo prepričati, da ste vi ravno ta oseba, ki mu lahko pomaga.

 

Sedaj vem, da pričakujete primer

Žal ga nimam. Pa nikoli nisem razmišljal o tem, da bi ga naredil. Ker samo motivacijsko pismo je popolnoma drugače, če se pošlje za CNC programerja ali za delo na CNC stroju. Je drugačno. Popolnoma drugačno. Čeprav je to lahko eno podjetja – sta dve popolnoma različni delovni mesti. In potem je kandidat jezen, da ni prišel do razgovora. Seveda, da ni, ker ni napisal nič otipljivega. Nič takega, kar bi samega delodajalca navdušilo in bi si sam direktor pri sebi rekel “no, končno imam enega, ki mi lahko pomaga!“.

 

Kje ste ostali vi?

Težo je. Res je težko. To povem in napišem iskreno. A se da! Potrebna je velika volja in vztrajnost. Ampak, kje ste ostali vi? Če ste tukaj in vse to lepo berete potem imate en mali problem. Pišite mi in delita ta problem z menoj. Dovolite, da vam pomagam. A kje točno? Za začetek : da pokomentiram vašo gradivo. To je že nekaj. Pa saj vem, da so vam ga vsi pohvalili. Jaz ga ne bom. To vam lahko že sedaj napišem, ker vem, katere napake imate v vašem besedilu pa čeprav se ne poznava. No tukaj vam lahko pomagam.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

 

Tema : Motivacijsko pismo primer 2021

Motivacijsko pismo primer 2021

Motivacijsko pismo primer 2021

 

– – – – – – – – – –

 – samega primera imate prav –

Lepo pozdravljeni. Glede motivacijskega pisma in samega primera imate prav. To napako sem delala tudi sam in to kar nekaj časa. rezultat je bil vedno negative. Ko pa sem razmislila in se t vami slišala po telefonu pa ste mi dali lepe iztočnice o katerih sem razmislila. Čeprav se mi je samo motivacijsko pismo zdelo zelo v redu sem na koncu spoznala, da nisem povedala prav ničesar. G. Sandi hvala za to pomoč.

Lepo pozdravljeni. Me veseli, da sem vam lahko vsaj malo pomagal. Vaše motivacijsko pismo res ni povedalo prav nič o vam in vsem tem, kar bi moralo. Težko je pisati o nečem, kar mora epo povedati in dati poudarek. Ampak me veseli, da je vam tukaj lepo uspelo! Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh, Sandi – prošnja za delo

– – – – – – – – – –

Motivacijsko pismo primer 2021

Motivacijsko pismo primer 2021

– – – – – – – – – –

5/5 - (5 votes)
Posted in Tips – smart tips.