Motivacijsko pismo primer

Motivacijsko pismo primer

Motivacijsko pismo primer

Motivacijsko pismo primer je zelo pomemben dokument, ki se išče. Motivacijsko pismo v samem začetku življenjepisa je pomembno. Zelo pomembno. Ker na hitro lahko sam direktor prebere, kdo ste in kaj ponujate. Če tega v začetku ne prebere ga več ne zanimate.

 

Motivacijsko pismo primer

Motivacijsko pismo primer

Motivacijsko pismo primer

Tukaj morate biti previdni, kaj pošljete in kaj daste od sebe. še bolj pa, kako pišete. Ali o sebi ali o tem, kje in kako boste temu podjetju pomagali.

 

Motivacijsko pismo primer ter direktorji

Ko se pogovarjam z direktorji mi veliko jamrajo. Namreč ne morejo razumeti, kako 32 letnik ne zna napisati motivacijskega pisma? Še huje pa je, ko dobi življenjepise so si sama motivacijska pisma zelo podobna. Nekatera enaka in še enake napake imajo.In njihovo spoznanje je sledeče : teh oseb se izogibajo in jih ne povabijo na razgovor. Če se oseba pri 32 letih ne zna predstaviti z kratkimi besedami … pač ni za njihovo podjetje. Direktorji so mi tudi zaupali, da so se teh oseb začeli izogibati.

 

Saj vem …

Saj vem, da je najlažje nekaj prepisati. Ampak to ni to. Oseba to spozna. Prepozna. Še huje pa je potem na samem razgovoru. Tam pa direktor to takoj začuti. Verjetno za vas ni bistvo samo, da pridete do razgovora? Ali? Verjetno hočete priti tudi do dela? In veliko oseb pride do razgovora dalje pa ne. Zakaj? Ker v gradivo je pisalo eno, na razgovoru pa so govorili drugo. In to je direktor takoj spoznal in osebo črtal iz podjetja. Jo pozabil in raje išče naprej, ko pa ima takšno osebo zaposleno. To so resne besede.

 

Motivacijsko pismo primer z dobro vsebino

Vaša vsebina mora biti dobra. Mora veliko povedati. Ko oseba  prebere motivacijsko pismo mora o vas vedeti veliko. Še več. Mora dobiti vpogled in podatek ali mu lahko pomagate ali ne. To je bistvo vsega. Bistvo samega motivacijskega pisna ni v tem, da lažemo. Ampak sama resnica. Če smo za to podjetje ali ne. Pri tem pa je bistvo, da se izpostavijo vaše delovne vrline. To, kar znate in vaš značaj na samem delovnem mestu. Kakšni ste na delovnem mestu. In to je zelo težko, verjemite mi.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Lahko vam pomagam pri snovanju motivacijskega pisma. Ki ne bo primer ampak celota. Vaša celostna sestava od začetka do konca. So pa bile izjeme, ko osebam nisem mogel pomagati. Ti so mi poslali samo okrnjeni CV  z minimalnimi podatki o delovnih izkušnjah in … tukaj pa nisem mogel. Še ko sem osebe prosil, da naj tukaj več napišejo … mi niso odpisale. “Potem pa nič” sem si mislil. Moram poudariti, da za dobro motivacijsko pismo potrebujem tudi jaz gradivo. Nekaj, kar lahko črpam in snujem novo zgodbo.

 

Vam lahko pomagam?

Pri motivacijskem pismu zagotovo. In ne – ne bom vam poslal primera. Tega ne delam. Ker osebe so si med seboj različne, še bolj pa, če gre za drugo delovno mesto. Vsa celota mora biti pripravljena in snovana samo za točno določeno osebo in njemu pisana na kožo. Šele tukaj je potem rezultat. Pišite mi. Naj vas ne bo strah -> enostavno mi pišite. Naj bo to vaš prvi korak k spremembi ali pa vsaj nastajanju nove poti.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

Tema : Motivacijsko pismo primer

Motivacijsko pismo primer

Motivacijsko pismo primer

 

– – – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Meni je g. Sandi pomagal. Hvala vam ter ostanite zdravi!

– – – – – – – –

 

 

5/5 - (10 votes)
Posted in Tips – smart tips.