menstruacija-na-delovnem-me

Na delo ni prišla, ker je dobila menstruacijo

Na delo ni prišla, ker je dobila menstruacijo. In da. Tudi to se lahko zgodi.

Na delo ni prišla, ker je dobila menstruacijo

Nekaj tednov nazaj sem se pogovarjal z direktorjem. Po vsem, kar sva se pogovarjala mi je na koncu le zaupal, kaj se mu je pripetilo. Po drugi strani pa ni vedel, kako naj odreagira.

 

Naša nova zaposlena ni mogla priti, ker je dobila menstruacijo

Direktor mi je povedal. “Bila je sreda. Naša nova zaposlena v pisarni se je že lepo uvajala kakih 12 dni. Tudi sama je že pokazala zanimanje za določene delovne naloge in jih tudi sama začela delati in z malo pomočjo tudi v celoti uredila. A vendar v sredo je ni bilo. Moji zaposleni me pokličejo, da je ni. Sam sem takrat bil v Celju na sestanku. Ker sem sestanek moral izpeljati brezhibno sem pustil celoto in šele po poslovnem kosilu sem se zbral in v se soočil s to težavo. Seveda me je nehote skrbelo, da se ji je kaj zgodilo, vendar to ni smelo vplivati na sestanek. Torej pokličem v pisarno in poizvem ali je nova sodelavka prišla ali vsaj poklicala. Nič od tega. Nemudoma pokličem njo. Pri tem sem imel pred seboj, da se ji je kaj zgodilo, kdo se bo oglasil na telefon in kaj bom rekel oz. kako bom vprašal …. Kaj, če je imela nesrečo in se ji je kaj zgodilo … to ni dobro! to sploh ni dobro!“. Sam direktor, ko mi je to pripovedoval je bil ves iz sebe. Prav videlo se mu je, da ga je skrbelo za novo zaposleno.

 

Potem pa je povedal

Nova zaposlena … Sabina ji je ime se je oglasila. Ves prestrašen sem vprašal, če je vse v redu, ker me skrbi, da se ni javila, da je na delovno mesto ne bo … pa me je tako je prekinila in rekla, da je dobila menstruacijo in da, ko ona ima menstruacijo ne prihaja na delovno mesto. Takrat si vzame prosti čas zase. In jaz sem ostal brez besed.

 

Mogoče vam gre na smeh 🙂

Saj se lahko smejite, ker jaz se tudi. Naprej vam več ne bom pisal,  ker samega direktorja nekaj časa nisem poslušal. Smejal sem se in to zelo.

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

menstruacija-na-delovnem-me

Na delo ni prišla, ker je dobila menstruacijo

Na delo ni prišla, ker je dobila menstruacijo

Na delo ni prišla, ker je dobila menstruacijo

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.