Naj zaposlitev

Naj zaposlitev

Naj zaposlitev

Naj zaposlitev je nekaj naj. A kdo sploh ima naj zaposlitev? Jaz ne poznam nikogar. Res ne.

 

Naj zaposlitev

Naj zaposlitev
Naj zaposlitev

Pišejo mi osebe, ker iščejo “naj zaposlitev” pa niti same ne vedo, kaj sploh želijo in kakšno bi to delo moralo biti. In to ni tako enostavno, če oseba nekaj želi, po drugi strani pa ne ve, kaj si sploh želi. Čudno, kajne? Pa gremo dalje. Vsi pa rabijo delati, zaradi denarja. Ne zaradi tega, da bi delali, ampak zato, da dobijo plačo. Pomeni, da išče naj delo pri čemer ne bodo trpeli, se imeli fajn in plača bo več, kot pričakovana.

 

Ampak ali je oseba na to pripravljena?

Ne. Če oseba nima vizije težko pride do nekega cilja. Če pa pri tem ni neke motivacije pa je to toliko daljša pot. Če pa oseba ne ve, kakšen cilj si sploh želi pa je še toliko težje, da sploh kam pride.

 

Imejte cilj

Če je vaš cilj, da pridete do enostavnega dela – ga iščite. Pišite in kličite. Naredite vse zato, da boste imeli vsaj malo možnost, da pridete k približku cilja. In potem bo lažje. Ker boste vedeli, kakšne ovire vse boste imeli in kako ste se z njimi spopadli. Tako vam bo raslo tudi znanje in veščine. In to znanje šteje in vas lahko motivira za vnaprej.

 

Kje ste ostali vi?

Ne sanjajte. Če pri tem ne boste naredili prav ničesar, so sanje zaman. Če pa boste začeli malo migati pa bo zadeva drugačna. Pri miganju novega znanja vam lahko pomaga tudi splet in vse informacije, ki so tam na voljo. Seveda nekatere besede morate vzeti z rezervo, saj nekateri pišejo na pamet pa temu ni tako. Tako, da so nekatere informacije tudi neverodostojne oz. lažne. In tukaj pazite.

 

Ampak, da pridete do razgovora potrebujete dobro prošnjo za delo!

A vi jo imete? A vaša prošnja govori o vas ali o tem, kje boste točno temu podjetju, ki mu pišete tudi pomagali. Če pišete o sebi to ni OK. Ne-en. Pa se dogovorimo takole. Pošljite mi vašo prošnjo pa boste dobili brezplačni odgovor oz. komentar, kaj bi se dalo popraviti, spremeniti ali celo izbrisati. Lahko pa dobite tudi mnenje o tem, da bi kaj dodali in še bolj personalizirali.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Tuje povezave :

 

Tema : Naj zaposlitev

… dobila 3 mesečno poskusno delo …

Hvala za vso pomoč! Prišla do razgovora ter dobila 3 mesečno poskusno delo. Komaj čakam! Martina, Jesenice

Naj zaposlitev
Naj zaposlitev

… pridem tudi do razgovora …

Zdravo. Ko sem bila na razgovoru sem vedno bolj spoznavala, da tukaj ne želim delati. Ko mi začne direktor jamrati je to najhujše, kar lahko oseba doživi na razgovoru. Zato grem pokončno dalje in vsaki dan pošljem kakšen nov življenjepis na novo podjetje. In veste kaj? Pridem tudi do razgovora. vendar iščem samo dopoldansko delo, kar pa mi še do sedaj ni uspelo. Vendar vztrajam. G. Sandi ful in resnično hvala iz srca. Aleksandra, Prevalje

Naj zaposlitev
Naj zaposlitev

… sem prišla do razgovora …

G. Sandi hvala za pomoč. Super ste in zelo sem vesela, da ste mi pomagali, saj sem prišla do razgovora. Tudi vam vse dobro, Olga, Šenčur

Naj zaposlitev
Naj zaposlitev

… se tudi izkazala pri razgovoru …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Hvala za vse. Z vašo pomočjo sem prišla do razgovora ter se tudi izkazala pri razgovoru. Dobila sem poskusno delo za obdobje 3 mesece. Zelo sem vesela, da sem vas spoznala. Karmen, Dutovlje.

 

… mi je na koncu le uspelo …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi zelo dobro pomagal pri prošnji za delo. Moja želja je bila samo ta, da sem prišel v drugo podjetje, kjer imajo samo dopoldansko delo. Po več mesecih iskanja in 20 poslanih prošenj za delo mi je na koncu le uspelo. Pri tem moram poudariti tudi to, da sem prišel do 11 razgovor od 20. Kar za moje pojme le ni tako slabo. Tudi so mi ponujali delo, a je bilo dvoizmensko, kar pa mene sploh ni zanimalo. G. Sandi, hvala za pomoč!

 

… da kljub minimalni plači …

Spoštovani g. Sandi. Poslala sem 9 prošenj za delo v proizvodnji ter 2 prošnji za delo čistilke. Tam za čistilko so me takoj poklicali, za delo v proizvodnji pa me je poklicalo samo eno podjetje. Šla sem na vse razgovore. Spoznala sem, da kljub minimalni plači … bi delala več, kot bi lahko, a vse tiste ure, pa bi koristila. A kdaj? To pa mi tudi sami niso znali povedati. Iščem še naprej in se ne pustim izkoriščati! G. Sandi res hvala za vso pomoč, Albina, Postojna

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

5/5 - (13 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri