Naj zaposlitev

Naj zaposlitev

Naj zaposlitev

Naj zaposlitev je nekaj naj. A kdo sploh ima naj zaposlitev? Jaz ne poznam nikogar. Res ne.

 

Naj zaposlitev

Naj zaposlitev

Pišejo mi osebe, ker iščejo “naj zaposlitev” pa niti same ne vedo, kaj sploh želijo in kakšno bi to delo moralo biti. In to ni tako enostavno, če oseba nekaj želi, po drugi strani pa ne ve, kaj si sploh želi. Čudno, kajne? Pa gremo dalje. Vsi pa rabijo delati, zaradi denarja. Ne zaradi tega, da bi delali, ampak zato, da dobijo plačo. Pomeni, da išče naj delo pri čemer ne bodo trpeli, se imeli fajn in plača bo več, kot pričakovana.

 

Ampak ali je oseba na to pripravljena?

Ne. Če oseba nima vizije težko pride do nekega cilja. Če pa pri tem ni neke motivacije pa je to toliko daljša pot. Če pa oseba ne ve, kakšen cilj si sploh želi pa je še toliko težje, da sploh kam pride.

 

Imejte cilj

Če je vaš cilj, da pridete do enostavnega dela – ga iščite. Pišite in kličite. Naredite vse zato, da boste imeli vsaj malo možnost, da pridete k približku cilja. In potem bo lažje. Ker boste vedeli, kakšne ovire vse boste imeli in kako ste se z njimi spopadli. Tako vam bo raslo tudi znanje in veščine. In to znanje šteje in vas lahko motivira za vnaprej.

 

Kje ste ostali vi?

Ne sanjajte. Če pri tem ne boste naredili prav ničesar, so sanje zaman. Če pa boste začeli malo migati pa bo zadeva drugačna. Pri miganju novega znanja vam lahko pomaga tudi splet in vse informacije, ki so tam na voljo. Seveda nekatere besede morate vzeti z rezervo, saj nekateri pišejo na pamet pa temu ni tako. Tako, da so nekatere informacije tudi neverodostojne oz. lažne. In tukaj pazite.

 

Ampak, da pridete do razgovora potrebujete dobro prošnjo za delo!

A vi jo imete? A vaša prošnja govori o vas ali o tem, kje boste točno temu podjetju, ki mu pišete tudi pomagali. Če pišete o sebi to ni OK. Ne-en. Pa se dogovorimo takole. Pošljite mi vašo prošnjo pa boste dobili brezplačni odgovor oz. komentar, kaj bi se dalo popraviti, spremeniti ali celo izbrisati. Lahko pa dobite tudi mnenje o tem, da bi kaj dodali in še bolj personalizirali.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

Tema : Naj zaposlitev

– – – – – – – – – –

 

Naj zaposlitev Naj zaposlitev

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.