Napaka večina oseb v prošnji za delo

Napaka večina oseb v prošnji za delo

Napaka večina oseb v prošnji za delo

Napaka večina oseb v prošnji za delo

Napaka večina oseb v prošnji za delo
Napaka večina oseb v prošnji za delo

Napaka večina oseb v prošnji za delo dela napako. Ko berem in pomagam pri pisanju prošenj spoznavam, da se osebe med seboj razlikujejo. Vendar v veliki večini in to je več, kot 72,4% oseb v sami prošnji napiše, da se rade izobražujejo in učijo. Ko pa berem dalje pa ni prav nič dodatnega izobraževanja, kaj šele, kakšna stopnja faksa. Vsaj VI stopnja je dovolj, da se oseba izkaže, da se rada uči. Ne.

 

Od teh 72,4% jih skoraj 23% ima nižjo stopnjo izobrazbe

Sedaj pa resno. Kaj si naj direktor misli, ko prebere, da ste po poklicu kuhar ali sadjar ter da se radi učite in dodatno izobražujete. Pri tem pa v celih 5 letih niste bili prav na nobene izobraževanju. Ponavadi se lahko kuhar gre dalje izobraževati v samem gostinstvu. Lahko pride do gostinskega tehnika – V stopnja.  Ali pa še naprej. Tudi, če se udeleži kakšne delavnice ali seminarja mu to ostane. Enako je s sadjarjem. Tudi on lahko pride z izobrazbo do kmetijskega tehnika.

 

Tukaj se poraja problem

Problem je ta, da ti dve osebi ravno tudi drugače kaj veliko ne delata. S tem pa nimata izkušenj. Naj povzamem. če oseba dela na črno vsaki dan, … ta ima znanje. Če pa je bolj pred TV pa … Enaka situacija je pri kuharju. Mora delati. Spoznal sem kuharja, ki je zaradi bolezni bil brez dela. Pri tem pa se je popolnoma izobrazil pri tem, kakšno bolezen je utrpel – mora jesti brez laktoze, glutena, čokolade, kvasa, … verjemite mi, ta kuhar pozna prav vsako sestavino, ki jo je moč kupiti na Slovenskem trgu. Vse je pregledal. In takšnega dietnega kuharja, čeprav nima listine ima pa znanje bi jaz takoj zaposlil. Ker doma ni gledal TV-ja, ampak je bil v  akciji. Tudi zase je veliko naredil.

 

Torej, če veste nekaj več, kot ostali …

Potem lahko napišete, da se radi učite in izobražujete. če pa radi gledate TV, kot so nadaljevanje, risanje, … potem pa raje ne.

 

In kje vam lahko pomagam jaz?

Da. Tukaj in na tem področju vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Napaka večina oseb v prošnji za delo

Napaka večina oseb v prošnji za delo
Napaka večina oseb v prošnji za delo

… da kljub minimalni plači …

Spoštovani g. Sandi. Poslala sem 9 prošenj za delo v proizvodnji ter 2 prošnji za delo čistilke. Tam za čistilko so me takoj poklicali, za delo v proizvodnji pa me je poklicalo samo eno podjetje. Šla sem na vse razgovore. Spoznala sem, da kljub minimalni plači … bi delala več, kot bi lahko, a vse tiste ure, pa bi koristila. A kdaj? To pa mi tudi sami niso znali povedati. Iščem še naprej in se ne pustim izkoriščati! G. Sandi res hvala za vso pomoč, Albina, Postojna

… sem srečna iz dveh razlogov …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za pomoč. Pri tem sem srečna iz dveh razlogov. Prvi je ta, da je gradivo res napisano tako, da se lepo prebere. Drugi razlog pa je tudi ta, da se dokaj hitro prišla do razgovora in sam razgovor je bil popolnoma drugačen, kot pa vsi za nazaj. Delo sem sprejela, a sedaj je na meni, da se dokažem in potrdim to, da jim ne bo žal, da so zaposli mene in mi dali to lepo možnost.

… ki ga vsaka administratorka tudi nima …

Vem, da je prošnja za delo medicinske sestre težko napisati, saj zahteva nekaj več. Tisto znanje, ki ga vsaka administratorka tudi nima. Še bolj pa to, da je komunikativna ter da hoče pomagati tudi tistim, ki trpijo in iščejo pomoč. Meni je g. Sandi pomagal tako, da sva se slišala in šla skozi. Od začetka do kraja. Le tako sva se pogovorila in tudi sama začela spoznavati vse napake, ki so v moji prošnji. Bilo je tega res preveč.

Napaka večina oseb v prošnji za delo
Napaka večina oseb v prošnji za delo
5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri