Napeto delovno razmerje

Napeto delovno razmerje

Napeto delovno razmerje

Napeto delovno razmerje se na dolgi rok izkaže, kot živčnost in slabše zdravstveno stanje.

 

Napeto delovno razmerje

Napeto delovno razmerje

Tega je čedalje več. Direktorji pritiskajo na zaposlene tudi s tem, da jim govorijo, da ima podjetje vedno manj strank, vedno manj dela in sledi ali odpuščanje ali zaprtje podjetja. A v veliki večini lažejo in govorijo neresnico. Pač direktor s tem lahko vzbuja strah, da se določene osebe še bolj sekirajo in s tem še bolj “matrajo” za tisto plačo, ki jo imajo. Mogoče tudi zato, da na koncu ne rabi plačati kakšnega dodatka za uspešnost.

 

Tukaj ima direktor možnost tudi …

Tudi, da na lep in eleganten način zamenja kader, ki mu več ne ustreza. Seveda boste pomislili, če nam grozi zaprtje, potem je najboljše, da se jih nekaj odpusti. Le tako bomo preživeli. A potem pa se kar hitro spozna, da so prišli drugi zaposleni. In število sodelavcev je enako z enakimi težavami naprej 🙂 Pa to je zelo logično, kajne?

 

Napeto delovno razmerje ne privede do rezultata

Ga ne. Dokazano. Ne z moje strani, ampak s strani podjetij, katera so se to šle. Če direktor začne govoriti, da podjetje nima denarja pa ga ima, ga začenja izgubljati. Ali so to kakšne kazni, lahko pa tudi zgubi dober posel na katerega je vedno vse stavil.

 

Sam ne vem zakaj si podjetja to sploh dovolijo

Res ne vem. Podjetja vedo, da nekaj ne štima in da je nekaj narobe. A ne reagirajo. Ne poiščejo rešitve za ta problem. Četudi se menjava osebje je problem tam. In s tem sam direktor ni naredil prav ničesar. Poznam podjetje, kateri je direktor zamenjal vseh 5 oseb. A, ko je dobil drugi – novo ekipo je problem bil enak dalje. Kaj iz tega sledi? Da je bil direktor eden in edini problem. Samo on je ta problem ustvarjal. Žal.

 

Pa pustimo sedaj probleme

Kje ste ostali vi. To mene bolj zanima. Kje ste? Koliko krat sploh pridete do razgovora? Koliko prošenj ste do sedaj poslali? Ter kakšen je rezultat razgovora? Pišite mi. Ker, če ne pridete do razgovora je nekje nekaj narobe. A najverjetneje v vaši prošnji za delo. Pošljite mi jo in dobili boste brezplačni komentar ter kar bi jaz spremenil. Mogoče vam bo potem lažje. Mogoče.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Napeto delovno razmerje

– – – – – – – – – –

 

 

Napeto delovno razmerje

 

Posted in Tips – smart tips.