Nemudoma za 200€ večja plača

Nemudoma za 200€ večja plača

Nemudoma za 200€ večja plača

Ko gre za plačo je vsak skromen in priznava, da mu je v začetku torej prvi mesec OK, potem pa naenkrat premajhna. Vendar kaj se mora zgoditi, da se sama plača takoj poveča? Tukaj je nekaj razlogov. Tako je nemudoma za 200€ večja plača narasla osebi v proizvodnji. Kar čez noč. A, za razliko od ostalih je naredila nekaj več.

 

Kaj je naredila?

V podjetju so se razširile govorice, da bo prišlo do izpada linije pri tem pa do viška zaposlenih. Ker je ta oseba bila zadnja in je imela pogodbo za 6 mesecev je bil aprva na spisku, ki ji ne bodo podaljšali delovne pogodbe. Zato se je domislila nekaj izjemnega. Še bolj pa je hotela ostati v tem podjetju, ker ji ej samo delo bilo zelo všeč in s plačo je tudi preživela. Torej, kaj je naredila.

 

Naredila je nekaj, kar drugi v celi proizvodnji sploh niso hoteli

Podjetju je našla dve novi stranki. Predvsem se je sama angažirala in prosila za termine in prišla do direktorjev ter ponudila njihovo storitev. Pri tem pa je lahko sama garantirala o sami kvaliteti, ker sama dela v proizvodnem obratu. Samo to. Samo to je naredila. Potem je šla do direktorja ter povedala in direktor je ostal brez besed. Prišlo je do posla in oseba je vedla, da bo samo delo tudi obdržala. Čeprav so se ji delali v proizvodnji vsi norca, da se meče pod noge direktorju in prosjači za delovno mesto – njej je bilo vseeno. A po tednu dni, ko je dobila plačo je videla, da jo ima večjo. Potem ji je vodstveni kader povedal, da bo takšno plačo imela vse dokler bodo te “njene” stranke pri tem podjetju.

 

Kaj vam želim povedati?

Moj prijatelj dela na Petrolu. Do sedaj me niti enkrat ni povabil, da bi prišel k njemu natankat avto ali pa vsaj da pridem v avtopralnico. Ne. Ko prijatelj dela na bencinski dela to, kar mu rečejo, ko pa gre od tam pa mu je prav vseeno, kaj se tam dogaja.Mogoče zaradi tega, ker tudi, če bi se še ne vem kako trudil, ta trud ne bi bil poplačan in zato raje dela – minimalno, koliko se le da. Brez naprezanja.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Nemudoma za 200€ večja plača

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.