Neuradna prošnja

Neuradna prošnja

Neuradna prošnja

Neuradna prošnja

Neuradna prošnja
Neuradna prošnja

Neuradna prošnja vam lahko bolj malo koristi. Po drugi strani pa niti ne vem, kaj sploh neuradna prošnja pomeni? Ali pomeni to, da se sama prošnja pošlje in se potem vi odločite ali boste prišli na razgovor ali ne? Ali kaj drugega. Sicer pa je tako, zakaj bi oseba poslal prošnjo za delo, potem pa ne bi hotela iti na razgovor? Hmmm … mogoče samo zaradi Zavoda. Ali pa, ker je oseba vmes dobila podatke, ki ji niso ustrezali glede samega podjetja ali direktorja.

 

Neuradna prošnja

Ta beseda “neuradna” nekako ne paše sem v to besedilo. Pomeni, da oseba nekaj pošlje in se še bo šele potem odločila. Ali pa samo pošlje, da vidi ali bo poklicana na razgovor ali ne. Mogoče pa neuradna pomeni tudi to, da je prošnja skopo napisana. Hja … več je teh ugibanj,

 

A, kako naj direktor ve, da je neuradna prošnja pred njim?

Ali oseba v prošnji napiše “Javljam se z neuradno prošnjo za delo, ki ste ga razpisali na Zavodu“. Ali kaj podobnega? Pa pustimo ta ugibanja in se posvetimo realnosti. Sedaj so drugi časi, pri katerih se morate bolj potruditi. Ne samo na samem delovnem mestu ampak tudi že prej. Že pri samem kontaktu z direktorjem. To pomeni s samo prošnjo za delo. Že tukaj se morate potruditi in izkazati. Morate se znati dovolj pohvaliti ter pokazati nase, svoje znanje in delovne sposobnosti. Če tega ne delate … dajete prednost konkurenci. Mogoče vašemu sošolcu, ki je bil manj v šoli in se mu je za vse smejalo. Sedaj pa bo delo dobil pred vami! To je težak poraz.

 

Kaj pa pošiljate vi?

Kljub temu, da veliko pišem o tem je sedaj jasno. Včeraj mi je ena oseba po telefonu rekla, da nje njena svetovalka na Zavodu rekla, da je njena prošnja čisto OK. Moj komentar pa je bil boleč. In res je bil. Kako lahko oseba piše o tem, koliko družinskih članov ima, kaj so njeni hobiji in kaj dela v društvu kleklarskih žena. Tega nobenega direktorja ne zanima. Ga ne. Zakaj ne? Ker v tem, kar oseba zna ne vidi profita za njega. Če se gre za delo v računovodskem servisu, oseba pa piše o tem, ne bo prišla do razgovora. Še več. Ne prihaja do razgovorov. In smo na začetku. Ko se gre za denar in profit direktorja ne zanimate vi, ampak samo to, kje bi imel korist od vas. A ste že kdaj slišal “Bil je na bolniški 2 meseca pa so mu dali odpoved“. Tega je veliko in še več bo tega.

 

Konkurenca je velika

Res je velika. Zato morate paziti na vsako besedo, ki jo izpostavite.

 

Dovolite, da vam pomagam jaz

Za začetek tako, da brezplačno pokomentiram vašo gradivo. Pošljite mi vse + pripišite, kakšno delovno mesto vas zanima. Potem pa akcija. Sedaj nekomu moje besede pašejo, a drugim ne. Nekateri so jezni, ker nič pozitivnega ne napišem. A ne morem lagati. Če je oseba doma že več mesecev je kriva samo prošnja za delo. Lahko, da je to neuradna prošnja, a kljub temu, če se prošnja spremeni, je večja možnost, da se pride do razgovora.

 

Bi radi prišli do razgovora? Dovolite, da vam tukaj pomagam jaz

Lažje vam bo. Pa še enostavneje je za vas. Zato -> pišite mi.

 

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Neuradna prošnja

… prišel do razgovora od 7 poslanih prošenj za delo …

Spoštovani g. Sandi. Z vašo pomočjo sem prišel do razgovora od 7 poslanih prošenj za delo. Zame je to velik uspeh, saj prej sploh nisem nikamor prišel. Tako, da čakam še na drugi krog. Super in hvala, Peter, Ruperče.

 

Vas mogoče zanima :

5/5 - (12 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri