neverjetna prošnja za delo

Neverjetna prošnja za delo

Neverjetna prošnja za delo, katero si vsak želi.

Neverjetna prošnja za delo

 

Da, dragi moji. Včeraj sem v roke dobil papir za katerega je moja stranka rekla, da je to “neverjetna prošnja za delo“. Bil sem presenečen. Kakšen slog pisanja, grafična povezava. Vse je štimalo in same besede so bile res na mestu. Sam direktor Peter je bil nad to prošnjo za delo res vesel. Vesel, da je končno našel osebo, ki nekaj zna in ima izkušnje.

 

Ali res obstaja neverjetna prošnja za delo?

Da. Obstaja. Vsaj v direktorjevih očeh. Pa tudi v očeh samega kandidata. Ta neverjetna prošnja za delo je res nekaj posebnega. Nekaj izjemnega. Ta neverjetna prošnja za delo je popolna. Ta neverjetna prošnja za delo je moja.

 

Zakaj direktor govori
“neverjetna prošnja za delo”?

Samo zato, ker je prebral to, kar je iskal. Brez nakladanja. Brez odvečnih besed, poroka, otroci, obiskoval osnovno šolo, obiskoval srednjo šolo, moji hobiji so sprehodi in branje, …

 

Zakaj?

Morate razumeti več dejstev. Prvo dejstvo je to, da direktor na mizo dobi več kot 200 prošenj za delo. Potem pa mogoče sledi, da eno izmed prošenj prebere pa se mu ne sanja ali je kandidat primeren za to delovno mesto ali ne. In več je tega slabše volje je direktor. Popolna zguba časa, živcev in zdravja.

 

V čem je bistvo odlične prošnje za delo?

Da je napisana preprosto. Z dejstvi. Jasno, kratko in temeljito. Da, ko oseba prošnjo za delo prebere ve, kdo ste ter kje mu lahko pomagate.

 

Pa še mala skrivnost

Težko je. In na oglas pišejo tudi osebe, ki tega dela sploh ne bi smele delati. Ampak vseeno pošljejo svojo prošnjo za delo ter se zlažejo, da lahko delajo. Lažejo zaradi tega, ker si mislijo, da bodo že kako prišli do dela in da bo sam direktor njihovo zdravje spregledal. Ne zavedajo pa se, da imajo pred nastopom na delovno mesto -> zdravniški pregled.
To je toliko na kratko
Sandi

 


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

 

res neverjetna prošnja za delo

res neverjetna prošnja za delo

neverjetna prošnja za delo

neverjetna prošnja za delo

odlična ter neverjetna prošnja za delo

odlična ter neverjetna prošnja za delo

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.