Nevzdržni delovni pogoji

Nevzdržni delovni pogoji

Nevzdržni delovni pogoji

Nevzdržni delovni pogoji lahko privedejo delavca samo do bolniške in kasneje še do invalidnine. Potem pa delavec leti iz podjetja, ker ni več uporaben ali pa je preveč na bolniških.

 

Nevzdržni delovni pogoji

Nevzdržni delovni pogoji

Nevzdržni delovni pogoji

Če so nevzdržni delovni pogoji je dobro, da se o tem pogovorite z direktorjem. Če pa ne gre drugače, se vam to vsaj mora poznati pri plači in vseh dodatkih, ki jih je možno dobiti in imeti. A kljub temu večina podjetij se požvižga na to. Samo, da imajo delavca, ki to opravlja. Ko pa postane bolan pa adijo in že iščejo naslednjega. Teh podjetij, ki to delajo je v Sloveniji veliko. Preveč. Ene so zelo znane in se vsaki dan reklamirajo. A do delavca pa, ko postane invalid mogoče tudi zaradi njih pa ga odslovijo. Enostavno odpustijo in to je to.

 

Kdo vam lahko pomaga?

Inšpekcija. Druga možnost je seveda inšpekcija za delo. Prijavite delodajalca ter opišite same razmere dela.

 

Še prej pa odvetnik

Ker eni odvetniki so lepo sfrizirani za takšne primere in znajo res lepo in hitro pomagati. Tukaj vas naj ne bo strah se pogovoriti in zadevo obrazložiti. Vem, da je težko, a na koncu morate res pomisliti na svoje neprecenljivo zdravje. Ker, ko se enkrat tukaj začenjajo problemi – so problemi še naprej. In, če se problemi stopnjujejo je to slabo. Zelo slabo. In tega si nočete in ne želite. Res ne.

 

Nevzdržni delovni pogoji lahko privedejo tudi do …

Prevelikega sekiranja oz. do prevelikega živciranja. Tukaj živci zelo trpijo in to se pozna tudi na samem odnosu do najbližjih. Spoznal sem osebe, ko so imeli težave v službi in so se samo zaradi tega tudi ločili. Žal ni šlo. Oseba je to spoznala šele kasneje, ko je to delo zapustila. Šele takrat je oseba spoznala, kaj se ji je zgodilo in kakšno breme je nosila in kaj je dala naprej. Ni šlo.

 

Zato pazite nase in na svoje zdravje

Da. Pazite nase. Če me potrebujete mi pišite. Enostavno.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Nevzdržni delovni pogoji

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.