Nezakonit odpust delavca

Nezakonit odpust delavca

Nezakonit odpust delavca

Nezakonit odpust delavca je bil v Slovenski Bistrici. Podjetje se dobro drži, a nekaj je le šlo narobe.

 

Nezakonit odpust delavca

Nezakonit odpust delavca

Nezakonit odpust delavca

Ta delavec je bil trn v peti nadrejenega in zato je pristal na cesti. A, po mnogih besedah in dejanjih neupravičeno. Seveda govorice so eno, dejstva so pa drugo. Saj vemo, da papir prenese vse, a nad tem bedi zakonodaja. In le odpust je potrebno pravilno izpeljati. Saj v tem primeru je bil. Bile pa so tudi pomanjkljivosti, ki pa jih je ostro oko odvetnika takoj zaznalo.

 

In tukaj me je odpuščeni delavec kontaktiral

Prosil me je predvsem za pogovor. In slišala sva se ter pogovorila. Ob tem sem spoznal, da mu lahko tudi pomagam s tem, da mu nakažem odvetnika, ki je dober na delovnem področju. In glej ga zlomka imel sem prav. Ko je odvetnik vso celoto pregledal mu je celoto obrazložil ter svetoval, kako bi on sam dalje nastopal.

 

Kaj točno je bilo ne vem

Veste eno zadevo moram jasno napisati. To, kar se pogovarja bilo kdo in odvetnik, ki ga poznam -> o tem, kaj sta se pogovarjala ne vem in me tudi ne zanima. Zanima me samo to ali mu lahko pomaga – še bolj natančno DA ali NE. Samo to. Vse ostalo me ne zanima in mi noben o tem ne govori, piše ali kako drugače posreduje informacije. Mogoče mi bo kdo na koncu ob pivu, kaj zaupal, a do takrat je še daleč.

 

Naši sodni mlini lepo meljejo

Se zgodi, da prepočasi, a kaj češ. Le tako dobi odvetnik dovolj časa, da zadevo do potankosti preštudira in preuči ter se pripravi na nekaj, kar mora samega odpuščenega delavca vrniti nazaj tja, kjer je bil. Ga vrniti na staro delovno mesto ali pa zato izterjati primerno denarno odškodnino. Nekje se mora poznati.

 

Kako je pri vam?

Če ste bili odpuščeni – pišite mi. Mogoče lahko odvetnik iz te vaše zagate naredi pravico vam v prid. Mogoče. Odvisno je od mnogih dejavnikov. Tukaj se ne da obljubiti prav ničesar. Mogoče in samo to, da je odvetnik s katerim sodelujem pošten in pove realno. Brez ovinkarjenja ali katere druge informacije, ki bi napeljevala na nekaj več, kot pa oseba sploh lahko dobi.

 

Dragi moji, to je to

Skratka, če potrebujete odvetnika – pišite mi.

 

Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Nezakonit odpust delavca

– – – – – – – – – –

Nezakonit odpust delavca

Nezakonit odpust delavca

 

 

 

Posted in Tips – smart tips.