Ni razgovora na obzorju?

A ni razgovora na obzorju

Ni razgovora na obzorju?

Ni razgovora na obzorju?

Ne – ni. Ravno včeraj sem se pogovarjal s prijateljem, katerega že dolgo nisem videl. Njegova zgodba je polna vzponov in padcev. Predvsem glede samega dela. Povedal mi je, da ko pride na novo podjetje začne z delom in mo gre dobro. Lepo se vklopi v sam sistem dela ter med sodelavce. A potem po 3 letih vse stagnira. Vse pade dol. Vse se m obrne na glavo.

 

Sedaj je že 4 mesece na Zavodu

A razgovora ni na obzorju. Sam ne ve ne kako ne kaj. In verjamem, da v tej situaciji ni edini. Sedaj že zagotovo razmišljate, da mu bom jaz pomagal. Ne. No, saj sem mu ponudil pomoč vendar jo je odklonil. Sam razloga ni navedel, vendar očitno mu doma sedaj paše biti 🙂

 

Ampak za vas – “Kako do razgovora?”

Težko. Res težko. Pri tem morate imeti vašo osebno predstavitev res izpiljeno. Dodelano. Mora veliko povedati o vašem znanju in ne o tem, kaj bi vi radi. Pisati morate o tem, kje vse lahko takoj pomagate ne pa o tem, da bi se radi naučili novih znanj. In predvsem to, da želite delati v podjetju, ki ima urejene medsebojne odnose in o tem, kako radi bi v vsakem primeru delali v podjetju.

 

In tukaj vam lahko pomagam

V prvi vrst vam lahko pomagam tako, da vam brezplačno pregledam vašo gradivo in vam le to pokomentiram. Spoznali boste kaj je preveč napisano. Še bolj pa to, kaj bi jaz dodal.

 

Hvala lepa in toliko na kratko
Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Življenjepis

 

Prošnjo vam napišem jaz

 

A ni razgovora na obzorju
A ni razgovora na obzorju?

 

5/5 - (2 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri