Nočno izmensko delo

Nočno izmensko delo

Nočno izmensko delo

Nočno izmensko delo je super za tiste, ki si tega res želijo in iščejo samo taka dela.

 

Nočno izmensko delo

Nočno izmensko delo

najdemo posameznike, ki jim nočni delo izjemno odgovarja. To radi delajo. Nekateri celo se tukaj spočijejo in naberejo novih moči. Spodaj bom prikazal delo osebe, s katero sem se glede tega tudi pogovarjal. Njegovo delo je zelo zahtevno. Je paznik – nočni čuvaj.

 

1 – Nočni čuvaj

Ko sem spoznal to osebo mi je že v začetku lepo povedala, da je to njena sanjska služba. Kaj dela, ko ne dela pa je na delovnem mestu? Uči se igranja klavirja. Ima sintesizer, kjer se uči in vadi. Noč za nočjo. In njegovo igranje na klavirju je čedalje boljše in boljše. Lepo pridno vadi vsako noč. Njegovo delo ne trpi, a hkrati pa je samoiniciativen in se tega drži ter redno vadi, kolikor se le da. Ker pa je tudi sama tehnologija lepo napredovala se je poslužil tudi tega. Tako, da lahko vsaj 3-4 ure mirno zaspi ne da bi ga osebe videle, kljub temu, da so kamere tudi nameščene. Skratka lepo se je znašel in prav dobro mu gre. Sedaj pa še tista pika na i. Ker se je že naučil veliko  skladb ob vikendih lepo igra v eni kavarnici za 50€/noč na klavir. Seveda + napitnina, ki pa je vedno nad 30€ na nor. Tako tudi zraven nekaj zasluži. Super, kajne?

 

Kje ste ostali vi?

Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Zakaj? Ker, če ste že poslali več, kot 15 prošenj za delo in pri tem niste prišli niti na 1 razgovor je v vašem gradivu nekaj malega narobe. Mogoče samo začetek ali pa konec. Lahko ste samo dolgočasni in se ponavljate. Ne vem na pamet, zato vam to pregledam in povem. Vendar vašega gradiva ne bom popravljal. Ne to pa ne. Ampak od mene boste dobili komentar. Kaj se splača obdržati in kaj mene osebno zelo moti. Dobili boste nekaj, kar boste lahko uporabili ali pa ne. Spet je vse odvisno od vas.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Nočno izmensko delo

– – – – – – – – – –

Nočno izmensko delo

Nočno izmensko delo

 

Posted in Tips – smart tips.