Nova prošnja za delo

Nova prošnja za delo

Nova prošnja za delo

Nova prošnja za delo

Nova prošnja za delo

 

Nova prošnja za delo. Jap začenja se novo obdobje. Obdobje pri čemer bo potrebna nova prošnja za delo, če boste sploh hoteli priti do razgovora. Namreč Covid je veliko prizadel. Pri tem pa tudi zaprl mnoga vrata, ki so prej lepo prihajala in odpirala do razgovorov. Sedaj je drugače. Sedaj je težje. Tudi, ko boste potrkali na zaprta vrata vas bodo vprašali “Jaaa?” in kaj jim boste odgovorili? Kaj je tisto, zakaj ste potrkali? In temu morate tudi znati odgovoriti. Žal drugače ne gre.

 

Nova prošnja za delo

To drži. Nova prošnja za delo je drugačna. Boljša in veliko pove o vas samih. Ne to, kje ste se rodili, koliko družinskih članov vas je ampak čisto nekaj drugega. Nekaj novega. Nekaj drugačnega. Nekaj tega, kar sam direktor že takoj želi prebrati. In to je samo eno – je lahko samemu podjetju že takoj pomagate. Pišite o tem, kaj bo direktor od vas pridobil. Zakaj vi? Splača se potruditi, ker je ne veste, kako dobro je to podjetje. In ravno zaradi tega priporočam, da se temeljito pripravite za vsako podjetje. Ker ne veste, katero vam bo odprlo vrata in vas povabilo na razgovor. Oz. da vas želijo spoznati.

 

Znanje

Imam znanje. Imam drugačno znanje. Imam znanje o tem, kako se napiše dobra prošnja za delo. To znam. To sem naštudiral. In je popolnoma drugačno od tega, kar vsi pišejo po spletu. Res je. Moje znanje je drugačno od teh. Zakaj? Mogoče zaradi tega, ker sem na terenu. Se z direktorji pogovarjam. Raziskujem in veliko razmišljam, kako se da kakšna zadeva izboljšati. Medtem pa so drugi v pisarni in samo pišejo o tem, da prodajo oglasni prostor. ampak s tem nimajo izkušenj. Vendar zelo pišejo o tem in svoje besede lepo prestavljajo in obračajo. zaradi tega lahko nastanejo članki, ki se ponavljajo vendar so enaki avtorji.

 

Če s težavo pridete do razgovora je potrebno nekaj spremeniti

“Če ne gre – pač ne gre.”, tako mi je povedal direktor podjetja, ki je našemu podjetju naredil spletno trgovino. Saj je bila lepa, a je bila popolnoma neuporabna. Nič ni nagovarjalo in kontakti so bili … skratka še sam se nisem znašel, kaj šele kupec. In tukaj ni bilo uspeha. Pa čeprav so vsi rekli “pa saj je lepa“, ampak je neuporabna. Potem smo začeli iskati tiste, ki se spoznajo na prodajo. In našli skupino oseb, ki se spozna. In spletno trgovino so preuredili. Sedaj je drugače. Se prodaja in denar, ki je bil porabljen za to … je že zdaleč preobrnjen. Splača se. Sedaj se splača. A sama preobrazba je bila velika.

 

In tako je tudi pri prošnji za delo

To, kar imate sedaj je lahko popolnoma drugačna, če se malo spremeni. Če se odstranijo določene besede, ki zavirajo … že tukaj veliko pridobimo. Kaj šele, če se celota spremeni in izboljša? Potem pa bo boljše. Bo sicer drugačna, a bo boljša. Bolj berljiva. Lažje vas bo direktor spoznal že prej. Sedaj bo vsaj vedel, kdo ste in kje mu lahko pomagate. Mogoče pa prej tega ni dojel. Zato pa vas niti ni hotel spoznati. Žal je tako. In tukaj vam lahko jaz lepo pomagam. Ker znam.

 

In tukaj vam lahko pomagam jaz

Razgovor je eno. A, da do njega sploh pridete pa je popolnoma drugačna zadeva. Če to znate – čestitam. Če pa dvomite pa mi za začetek pošljite vaše gradivo in dobili boste komentar. Kak realni komentar, kaj mene moti, česar je preveč in česar je premalo. Potem pa se boste sami odločili ali to upoštevati ali ne. Vse je odvisno od vas samih.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Nova prošnja za delo

 

– – – – – – – – – –

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.