Nova služba stres

Nova služba stres

Nova služba stres. To je res hudo – nova služba stres – je zelo pogost pojav.

Nova služba stres

Ko oseba pride na novo delovno mesto je lahko pod velikim stresom. Razlog je lahko tudi sama živčnost, novo ter drugo okolje ter nepoznani sodelavci. In ravno od neznanih sodelavcev je v prvih nekaj dneh najbolj odvisno, kako se bo sam nov zaposlen počutil.

 

Nova služba stres ter sodelavci

Sami sodelavci lahko veliko pripomorejo k temi, da se bo nova oseba na delovnem mestu počutila, kar se da dobro oz. domače. Tukaj vsem odsvetujem, da se prvi teden “zafrkavate” z novim sodelavcem. To raje pustite, če dobi podaljšano pogodbo. Ker lahko se mu zameri in vas zapusti. In, če se to ponavlja ni dobro ne za podjetje, še bolj pa ne za sam dobiček.
Toliko na kratko ter držim pesti za vaš uspeh

 


prošnja za delo

prošnja za delo


Kako naprej

Stres je vsekakor prisoten. To se lahko pokaže na različnih nivojih. Nekateri naprimer so manj zbrani in počasi dojemajo, drugi mogoče rabijo več časa, da se predstavijo novim sodelavcem, tretji pa mogoče niti nimajo tako velikega problema na novem delovnem mestu. To je različno od posameznika.

 

Če dobite novega zaposlenega …

Ne jezite ga. Tudi ga ne “zafrkavajte” ali pa še kaj drugega. raje mu povejte, če bo kaj potreboval, naj pride k vam po nasvet ali pomoč. Da mu boste vi stali ob strani. Ponudite novemu zaposlenemu roko pomoči. Ker nikoli se ne ve, kdaj boste roko pomoči vi potrebovali. Ker morate tudi vedeti, da na koncu meseca bo sam direktor vprašal novega zaposlenega, kako se je počutil in kakšni so bili zaposleni do njega.

 

 

Če me potrebujete mi enostavno pišite

Sandi

Tema :  Nova služba stres


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Nova služba stres 1

Nova služba stres 1

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.