Novoletna prošnja za delo

Novoletna prošnja za delo

Novoletna prošnja za delo

Novoletna prošnja za delo

Novoletna prošnja za delo 1
Novoletna prošnja za delo

Včeraj me je prosil nekdo po mailu z naslovom “Novoletna prošnja za delo”. In pri tem me je res prosil za novoletno prošnjo za delo. vendar kakšna je pravzaprav novoletna? Kaj je mislil s tem? Meni osebno se ni sanjalo, kaj pa vam?

 

Novoletna prošnja za delo ter sama uskladitev

Šlo je predvsem za en oglas, ki ga je sam kandidat videl na spletni strani. Vendar se je šlo za prodajo od vrat do vrat pri čemer so ponujali neverjetne provizije oz. denarja, kolikor hočete. Sam sem celoto videl, prebral in zaprl. Tukaj gre predvsem za kaj več, kot pa samo nategovanje in tvezenje. Njihova ideja je predvsem ta, da obljubljajo res veliko pri čemer pa so lepo napisali – za vse je prostora samo za enega kandidata. Za tistega, kateri se bo najbolj potrdil in nas prepričal. In sam kandidat, ki mi je pisal, je temu res nasedel. Predvsem zaradi tega, ker bo moral imeti svoj s.p. ter bo plača odvisna samo in edino od njegove realizirane prodaje. Tukaj pa se lahko zatakne. Pa kdo še v današnjih časih potrebuje prošnjo, da bo za nekoga delal na provizijski način?

 

Kaj sledi

Kandidatu sem obrazložil, da meni osebno se ne sanja, kakšna naj bo novoletna prošnja za delo? Ko jih je poklical je doživel šok. Prav noben se mu ni javil, kaj šele, da bi ga poklicali nazaj. Potem je pisal na njihove email pošte in tudi ničesar. 5 dni se prav noben ni javil prav nikjer. Kandidata je to zmotilo in je vztrajal, a na koncu ni dobil nobenega. Škoda je ta, da oseba pusti veliko sporočil in klicev, pa ga nihče ni poklical nazaj. In tukaj, če gre za neko “fansi” podjetje tega osebnega stika sam kandidat ni doživel.

 

Pazite se

Bodite previdni. Ne nasedajte. Lahko vam pokažem več oseb, ki so izgubile denar, kot pa pridobile vsaj toliko, da so si pokrile izgubo oz. strošek, kateri jim je pri tem nastal. Ko pa se že piše o teh direktorjih in njihovih avtih .. lizing v današnjem času dela prave čudeže.

 

Kako naprej?

Težko. Moram priznati, da težko. Ko se oseba še tako trudi in vse da od sebe, da bi do samega dela sploh prišla je na koncu zelo razočarana, ker niti do razgovora ne pride. Niti nima možnosti, da bi se predstavila in povedala vse svoje prednosti. Medtem pa njihova konkurenca, pa čeprav je lahko slabša pride do razgovora in do dela. Sam se spomnim, da sem pred 10 leti nazaj prišel na razgovor, kjer sem po res dolgem času srečal dva sošolca. Seveda so me na razgovoru vprašali, zakaj sem boljši od kolegov pa sem rekel “ta dva sta od mene prepisovala” 🙂

 

Morate znati navdušiti

To je že skoraj pravilo. V sami prošnji za delo morate izpostaviti take besede, da boste samega direktorja navdušili nad vašim znanjem in vašo osebnostjo. Ker, če tega ne naredite ste korak nazaj od razgovora. Če samemu direktorju ne ponudite dovolj močnega razloga, da vas pokliče na razgovor ne smeti biti jezni na celotno zadevo. Če nič koristnega ne izpostavite potem so takšni tudi rezultati. Nekaj mora biti. Ste edinstveni in to morate izpostaviti.

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 


prosnja-razgovor


 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Novoletna prošnja za delo

 

… sva se slišala in šla skozi …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. hvala lepa, da sva se slišala in šla skozi. Le tako sem spoznala, kaj  je res narobe v mojem gradivu, hkrati pa imate prav, kot ste povedali, kako direktor gleda na prošnjo za delo. Hvala lepa za vso pomoč. Natalija

…. ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo …

G. Sandi zdravo. Meni pa ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo. Od takrat dalje sem prišla do razgovora in včeraj sem začela delati 3 mesečno poskusno obdobje dela. Zelo sem vesela in res hvala za vso pomoč ter vso podporo. Nevenka, Kranj

… sem bila pripravljena in pogovor je stekel  …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vse in ves trud ter vso pomoč. Sem včeraj bila na razgovoru v računovodskem servisu pa so me takoj in prvo prašali, kako to, da sem od prejšnjega podjetja šla vstran. Enako ste mi vi povedali, kaj jih zanima. Zato sem bila pripravljena in pogovor je stekel brez problema. Tudi sem jim povedala, kaj ne pričakujem in česar si ne želim. Povedali so, da se tega zavedajo in da, kot ekipa dela na tem, da se to ne dogaja. Naslednji sestanek imam s sodelavci naslednji teden. Potem pa akcija. Hvala vam, Simona iz Šentjurja

… poklicali so me na razgovor …

G. Sandi full hvala za vso pomoč! Super ste. Poklicali so me na razgovor! Super!!! Anamarija, Leskovec pri Krškem

 

 

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri