Nudimo redno mesečno plačilo

Nudimo redno mesečno plačilo

Nudimo redno mesečno plačilo

“Nudimo redno mesečno plačilo”, da jih ni sram, da tako pišejo. To sem našel na spletni strani podjetja za katerega vem, da so neredni plačnik. Ponavadi več podjetja tega ne pišejo, ker je popolnoma samoumevno in zakonsko obvezno, da oseba dobil mesečno plačilo. Ker, če se zalomi so drugi parametri. vendar podjetje malo kdaj v naprej ve, da se bo zalomilo.

 

Nudimo redno mesečno plačilo pa čeprav je minimalna od minimalne

Morate se zavedati, da je potreba po delavcih velika. Predvsem iz razloga, da je že težko najti poštenega in pridnega delavca. Kaj mislim z besedo “poštenega”? Predvsem to, da ne krade in povzroča dodatne škode. A za pridnost pa se je potrebno boriti. Takih delavcev je malo. In, če podjetje mora nekoga najti bo vzelo tistega, ki je primeren. Vzelo pa bo tudi tistega mogoče edinega, ki pa ni preveč priden. Če ga rabijo – ga rabijo.

 

Ampak redno mesečno plačilo …

Če ste pridno – zapišite to. Izpostavite z velikimi črkami. Povejte naglas. Če pa še imate dodatne izkušnje pa še bolj kažite nase. To je to. Vse ostalo je preveč. In v natrpanem urniku, ki ga direktor ima je to najbolj poglavitno. Vendar smejem se oglasom, ki izpostavijo -> nudimo vam redno mesečno plačilo in ko oseba dobi podatek, koliko to je, se lahko zjoče. Po drugi strani pa, če je doma dobi cca. 100€ – 200| man pa ne rabi delati in poslušati nadrejenega. Tam pa je denarno nadomestilo zagotovo. Države nikoli ne razočara. So do datuma točni, včasih pa še prej nakažejo. Pa šalo na stran.

 

Pridnih delavcev je vedno manj

Pred tednom nazaj sem se pogovarjal z osebo, kateri sem pomagal do razgovora. Povedala mi je, da je poslal 23 prošenj za delo. To so bila ali pomoč v proizvodnji ali pa čistilka. Vendar je sama v prošnji dodala, če je delo pod 840€ naj je ne kličejo. In poklicalo jo je samo eno podjetje. In še to po treh mesecih. Vendar so ji ponudili dostojno plačo za dostojno delo. Nič garanja. Na koncu je izvedela, da na ta oglas ni bilo nobenega interesenta razen nje. Zato je podjetje nekoga rabilo in imela je samo eno delavko s tem pogojem. Podjetje je ta pogoj sprejela, ker je nujno rabila delavca.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Nudimo redno mesečno plačilo

Nudimo redno mesečno plačilo

Nudimo redno mesečno plačilo

 

 

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.