Ob slabem vodstvu sem upornik

Ob slabem vodstvu sem upornik

Ob slabem vodstvu sem upornik.

Ob slabem vodstvu sem upornik

Spoznavam osebe, ki imajo slabo izkušnjo z vodstvom. Ali jih ne upoštevajo ali pa sami pritiskajo na njih. Ta pritisk se na koncu pozna na zdravju. Zato morate že sedaj razmisliti, do katere skrajne mere boste šli, če se bo na vas izvajal mobing. Ker na koncu boste v vsakem primeru nastradali vi.

 

Kot bik v areni

Pred časom sem se glede mobinga pogovarjal z odvetnikom. Povedal mi je, da, ko se mobing začne je situacija zelo podobna, kot da bi gledal dvoboj bika in bikoborca. Na koncu bik pogine. Tako ali drugače. Ali v areni ali pa že naslednji dan v klavnici. Kaj vse se lahko zgodi z bikoborcem v trenutku ni važno. Je pa res, da, če oseba, ko začuti pritisk gre vstran od podjetja si s tem ohranja zdravje in živce. Oseba ima to možnost izbire. Žal je bik nima.

 

Tudi pri meni je tako

Večji je pritisk bolj gledam na njihove napake in jim vračam. No vsaj tako je bilo pri meni. Sedaj je drugače. Lahko pa se pohvalim, da sem kar nekaterim podjetij v Mariboru zadal lepo lekcijo. Vsaj, kar se zakonodaje  in odškodnin tiče. Tukaj pa se ne predam. Vztrajam.

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

Tema : Ob slabem vodstvu sem upornik
.
– – – – – – – –

– – – – – – – –

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Življenjepis

 

Prošnjo vam napišem jaz

Honorarno delo

 

Posted in Tips – smart tips.