Občudujem ljudi, ki iščejo pa ne vedo, kaj iščejo

Občudujem ljudi, ki iščejo pa ne vedo, kaj iščejo

Občudujem ljudi, ki iščejo pa ne vedo, kaj iščejo

Občudujem ljudi, ki iščejo pa ne vedo, kaj iščejo

Resno. Res občudujem ljudi, ki iščejo pa ne vedo, kaj iščejo. Ravno včeraj sem bil s prijateljem na kavici. Zraven mize so sedele 3 prijateljice, katere so se pogovarjale, kako ne pridejo do razgovora. Ena je po nekem času omenila tudi tole mojo spletno stran. Rekla je, da je ta moja stran polna informacij in da sama več ne ve, kako naj vso celoto uredi. Ve, da je njeno prošnjo potrebno spremeniti, vendar sama ne ve -> kako!

 

Kako je šlo naprej

In to je bilo to. Ta oseba glede strani in njenega iskanja dela ni več povedala prav ničesar. In mene je prekleto zanimalo, zakaj temu (torej meni) ni pisala in prosila za pomoč ali pa vsaj to, da ji brezplačno pregleda njeno prošnjo za delo ter ji poda kak komentar. Zakaj ne???

 

Grizlo me je

Presneto me je grizlo. Ob sosednji mizi je bila oseba, ki je pohvalila mojo – tole spletno stran, vendar mi ni pisala ali pa vsaj prosila ali pa vsaj vprašala, če ji lahko kako pomagam.  Nisem si mogel pomagati in sem jo moral vprašati. Zakaj za hudiča nekdo išče nekaj, vidi, da nekdo lahko pomaga in ne reagira. V čem je sploh smisel tega iskanja?

 

Začudila se je

Bila je začudena. A povedala mi je tole “pojma nimam, a ko sem gledala in brala mi je kolegica poslal FB sporočilo pa sem tam nadaljevala in se zaklepetala“. Spoznal sem eno : da ji očitno res ne gre tako slabo, da bi si morala najti delo. Oz. : da ji očitno res ne gre tako slabo, da bi hotela priti do razgovora. Ampak na koncu mi je povedala “saj, če me kdo želi me bo že poklical“.

 

 

Dragi moji, toliko na kratko in držim pesti za vaš uspeh

Sandi

Tema :  občudujem ljudi, ki iščejo pa ne vedo, kaj iščejo


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.