Oblikovanje življenjepisa

Oblikovanje življenjepisa

Oblikovanje življenjepisa

Oblikovanje življenjepisa

Oblikovanje življenjepisa 1

Oja. Pa smo tukaj – oblikovanje življenjepisa. Kako naj oblikovanje življenjepisa izgleda? Ali naj oblikovanje življenjepisa uredim sam ali prepustim strokovnjaku? Oz. ali sploh potrebujem samo oblikovanje življenjepisa? Tukaj si ne rabite rabite delati preglavice. Vaš življenjepis naj bo enostaven ter oseben. Vse ostalo je samo … kreativa. Sedaj je tako. Ne vem, kako radi imajo sami direktorji kreativo, ko pa ne preberejo tega, kar bi želeli? Verjetno to tudi gre kar hitro v koš. No to je moje mnenje.

 


prošnja za delo

prošnja za delo


Za oblikovanje življenjepisa bodite pozorni

Oblikovanje življenjepisa 2

Oblikovanje življenjepisa 2

Bodite pozorni predvsem na samo bralnost in kako pišete. Sem videl veliko življenjepisov, tudi, ki se prodajajo v Sloveniji. Vendar so bili tipski in direktorja ne more očarati sama grafika, ko pa ni kaj otipljivega napisano.  Kljub temu, da se v nekaterih pojavljajo čudoviti grafi in moram priznati, da se tudi meni to dopade na koncu ti grafi, kaj veliko ne povedo o samem znanju osebe, ki piše.

 

Vendar tudi sama oblika lahko ne vpliva

Ne glede kakšna je vaša oblika … ni nujno da lahko vpliva na sam konec in potek, da vas povabijo na razgovor. Tudi, če je neznansko lepa in prikupna … če ni notri nič pametnega napisano vam to ne koristi nič oz. po domače – ni efektivna. Žal. In tega se morate zavedati. Važno je kaj piše ter kako je celota sestavljena. Saj, če je oblika nekako skladna in ima glavo, trup in rep je potem to lepo brati. Je lepa in pregledna. Vendar, če je tipska in ste tudi tukaj napisali, kdo so vaši starši … potem to ni to.

 

Vem da ni enostavno

Priznam – ni enostavno priti na razgovor. Še bolj pa svoje gradivo napisati tako, da bo drugo osebo lepo prepričalo in očaralo, da nas bo povabila na sam razgovor.

 

 

Tukaj vam lahko pomagam

Če ne veste, kakšnega kova je vaš življenjepis potem mi ga pošljite v ogled in podal vam bom komentar. Lahko, da bo samo nekaj vrstic lahko pa, da se bom popolnoma razpisal in vam konkretno povedal, kje kaj ni v redu oz. kaj bi se dalo popraviti oz. boljše napisati. Saj na koncu je tega lahko res veliko. Če pa boste upoštevali ali ne pa je potem to odvisno samo od vas.

 

 Če  ne pridete do razgovora …

Če ne pridete na razgovor mi pišite : pomoc.zaposlitev@gmail.com
Mogoče pa vam lahko kako pomagam. Pregledam vašo gradivo in podam komentar.

 

Toliko na kratko in hvala
Sandi
Pišite mi kaj : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Tema : Oblikovanje življenjepisa


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 – – – – – –
Lepo pozdravljeni. Jaz pa sem g. Sandija prosila za pomoč in da je oblikoval moj življenjepis. Sedaj po 16 dneh lahko odpišem, da sem prišla na razgovor v katerem so me spraševali; ali mi ustreza večizmensko delo, ali bi želela kdaj opraviti kakšno naduro, ….
– – – – – –

 

Oblikovanje življenjepisa 3

Oblikovanje življenjepisa 3

Oblikovanje življenjepisa

Oblikovanje življenjepisa

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.