odlična prošnja za delo

Odlična prošnja za delo

Odlična prošnja za delo je drugačna prošnja, kot jo imate sedaj. Seveda, če ste si jo sami napisali 🙂

Odlična prošnja za delo

Kaj za nekoga pomeni “odlična prošnja za delo“? Kaj to sploh pomeni in kolikšno vrednost ima.

odlična prošnja za delo

odlična prošnja za delo

 

Odlična prošnja za delo je ….

Odlična prošnja za delo je napisana na kožo vsake osebe posebej. V tej prošnji se zelo izpostavi kandidatova osebnost ter delovna znanja. Seveda so zraven priložene reference in slike raznih zahtevnejših projektov. Odlična prošnja za delo ima določen status in težo. Tukaj notri je zajete popolnoma vse. In bralec že v osnovi vidi in se zaveda, da ima kandidat znanje in izkušnje. Še več. Mogoče tudi spozna, da je s kandidatom zelo fajn delati in je pravi timski igralec.

 

Je lahko odlična prošnja za delo tudi …

Da. Odlična prošnja zdelo je zelo osebna. Ne piše o poroči, otrocih, osnovni šoli, srednji šoli, hobijih, prijateljih, da oseba rada teka, plava ali kolesari. Ne. Tega odlična prošnja za delo ne vsebuje. In tega besedila se povsem izogiba. Niti ne omenja vseh zgoraj naštetih dejavnikov.

 

Odlična prošnja za delo z referencami

Če želite, da je vaša prošnja za delo odlična potem vam svetujem, da imate zraven priložene reference. Namreč same reference zelo pomagajo. Tudi nekaj o vas povedo. Povedo, kaj si drugi mislijo o vas. Kakšno je njihovo mnenje glede vašega sodelovanja. Kako ste se odrezali in predvsem, kako ste delali. Pri referencah se podjetja ne lažejo. Ker potem pljunejo v svojo skledo. Včasih raje ne dajo reference, kot pa da bi se zlagali in se pod to lažjo tudi podpisali.

… in ni izdalo reference …

Poznam primere, ko so si ljudje sami naredili lažne reference. Po pregledu in klicu na drugo podjetje se je ugotovilo, da podjetje o tem zaposlenem ni imelo pojma in ni izdalo reference. Bil pa je tam zaposlen samo 3 mesece. Potem pa mu niso podaljšali pogodbe, ker ni ustrezal njihovim kriterijem. Namreč njegovo delo je bilo vedno polno napak in površnosti.

 

Odlična prošnja za delo in zahtevnejši projekti

Če ste kdaj sodelovali pri projektu v katerem ste slabo spali, veliko razmišljali, klicali okoli in pregledali ves internet … potem ste bili z glavo v tem projektu. Bilo vam je mar, da projekt uspe. Zakaj ne bi tega napisali? Lahko se celi projekt lepo obrazloži s slikami in kratkim besedilom. Ni potrebno izdajati informacij, ampak se samo napiše, zelo splošno. Kot kakšna brošura. Vendar je to lahko napisano zelo enostavno ali pa strogo tehnično.

… v tem je bil “doma” …

Spomnim se kandidata, ki sem mu pomagal pri prošnji za delo, da jo je poslal v eno izmed naših največjih izdelovalec gospodinjskih aparatov. Pri tem je seveda bil problem, kaj vse napisati, ker je kandidat nekaj časa delal tudi v tujini pri manjši firmi, ki pa je razvijala koncepte za večja gigantska podjetja. Imel je ideje, smernice in veliko več videl, kot pa ostali. Znal je to delati in v tem je bil “doma”. Končna njegova prošnja za delo je zavzemala 25 listov. To je bila popolna celota. Sedaj si lahko predstavljate, da so ga na podjetju vzeli resno, ko so njegov izdelek dobili v roke.

… da so ga začeli videvati v svoji ekipi …

Mogoče vas zanima, če je dobil razgovor in delo. Poklicali so ga in povabili na razgovor. Tja je prišel še bolj opremljen. Res je, da so ga začeli videvati v svoji ekipi, vendar sam kandidat ni hotel iti pod ceno, ki si jo je zastavil. Vsako znanje ima svojo ceno. Kandidat ni hotel iti pod svojo ceno. Še več. Ponujali so mu 400€ nižje od tega, kar je on pričakoval. Pri tem pa je vedel, da bi imeli njegovi kolegi vsaj 200€ višjo plačo od tega, kar je on hotel. Skratka … tukaj se niso ujeli.

 

Toliko na kratko

 

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh pa pišite mi kaj
Sandi
prosnja-delo.si

 

Iskane besede : odlična prošnja za delo

 

Mnenja na temo : odlična prošnja za delo
.
– – – – – – – – – –
Ares, Velenje
Spoštovani. Odlična prošnja za delo mora biti predvsem prepričljiva. Le ti na Zav*** tega ne vedo. Zakaj ne?
– – – – – – – – – –
Zalika, Velenje
Odlična prošnja za delo mora vsebovati tudi kakšno referenco!
– – – – – – – – – –

Tukaj mislim predvsem delovne izkušnje …

Simon, Dekani
Sama prošnja za delo je res lahko odlična prošnja za delo, če imaš kaj za povedati in pokazati. Tukaj mislim predvsem delovne izkušnje in sama pridobljena znanja, ki se lahko testirajo na samem delovnem mestu. Vedno se je potrebno potruditi in pokazati tudi nekaj več.
– – – – – – – – – –
Gorazd, Videm pri Ptuju
Lepo pozdravljeni g. Sandi. V prilogi je moja odlična prošnja za delo. Je res odlična? hvala lepa za komentar.
– – – – – – – – – –

Prosim, da je moja prošnja za delo …

Tim, Laško
Spoštovani g. Sandi. Želim in prosim, da je moja prošnja za delo res odlična prošnja za delo. Rabim jo za Laško. Prosim lepo in hvala lepa, saj mi boste res zelo pomagali. Tim iz Laškega.
– – – – – – – – – –
Nada, Lovrenc na Dravskem polju
Lepo pozdravljeni. Uspešno sem končala študij. Prosila bi, da bi moja prošnja bila odlična prošnja za delo, katero ste dobili v priponki. Hvala lepa.
– – – – – – – – – –

Sem pogledal vašo spletno …

Primož, Vrhnika
Pred nekaj leti ste tudi vi meni pomagali in napisali, da je moja prošnja za delo bila odlična prošnja za delo. Še sedaj sem zaposlen v tem podjetju in ko sem se spomnil, sem pogledal vašo spletno stran prosnja-delo.si, če še obstaja in res. Še normalno delate naprej. Čestitke in hvala vam za pomoč!
– – – – – – – – – –
Nejc, Koper
Lepo pozdravljeni g. Sandi. Na temo “odlična prošnja za delo” … sam sem en mesec vneto iskal delo vendar ni bilo uspeha. Po vaši pomoči sem bil še bolj motiviran in še bolj iskal in pisal na oglase. Rezultat je bil več kot pričakovan. Zato sem prepričan, da je vaša pomoč -> odlična prošnja za delo, saj sem delo tudi dobil še prej, kot sem pričakoval. 
– – – – – – – – – –

Sama si želim …

Marija P., Jesenice
Spoštovani. Tudi sama si želim, da bi moja prošnja za delo bila odlična prošnja za delo. Vsaj, da enkrat pridem na razgovor. Potem mi bo veliko bolj lažje.
– – – – – – – – – –
Oto, Kranj
Je to lahko odlična prošnja za delo, ki je v prilogi?
– – – – – – – – – –

Priponko to res …

Vili, Postojna
Spoštovani. Ful sem se trudil,. da sem spremenil svojo prošnjo za delo. Upam, da je sedaj v priponko to res -> odlična prošnja za delo. Hvala lepa in lep dan še naprej. Pozdrav iz čudovite Postojne.
– – – – – – – – – –

 

Mogoče vas zanima tudi :

Prošnja za delo – kakšna mora biti?

Zahvalno pismo po opravljenem razgovoru

Seks na delovnem mestu

 

odlična prošnja za delo

odlična prošnja za delo

odlična prošnja za delo

odlična prošnja za delo

odlična prošnja za delo

odlična prošnja za delo

odlična prošnja za delo

odlična prošnja za delo

odlična prošnja za delo

odlična prošnja za delo

odlična prošnja za delo

odlična prošnja za delo

 


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tag : prošnja za delo

 

odlična prošnja za delo

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>
Rate this post
Posted in Tips – smart tips and tagged .