Odpoved zaradi mobinga

Odpoved zaradi mobinga

Odpoved zaradi mobinga

Odpoved zaradi mobinga-1
Odpoved zaradi mobinga

Odpoved zaradi mobinga – to se ne splača. Če se vam že dogaja mobing – mora oseba, ki vam to dela, ta mora nastradati. Mora dobiti neko kazen. Mora biti tudi sam malo osramočen. Mora se izvedeti. Potem pa se bo celota oz. sama stvar začela popolnoma drugače tudi odvijati.

 

Sam se zavzemam za popolno uničenje mobinga!

Ampak odpoved zaradi mobinga ne svetujem. Potrebno je malo premešati karte. Premešati tudi samo situacijo. Zakaj pa bi dali odpoved in ostali brez vsega, ko pa vam je bila odvzeta osebna pravica? In to še na delovnem mestu! Kar je še huje. In tukaj imam popolno rešitev. Ni enostavna. Ampak potem je pogled na celoto malo drugačen.

 

Ampak odpoved zaradi mobinga je neumnost

Še preden bi podali odpoved bi bilo fajn, da spoznate kakšne pravice imate in kaj se zgodi, če so vam bile tratene. Tukaj pišem predvsem o sami odškodnini. Tukaj pišem iz izkušenj. Lahko se celota hitro konča, lahko pa tudi preko sodnije. Ampak, ko greste enkrat v boj – je to to. Seveda bodo pritiski. še več. Spoznali boste tudi, da ste pridno delali, a da je oseba na koncu kradla, lagala in črnila podjetje. Tukaj bo oseba lahko slišala na tisoče izmišljotin, ki pa v resnici ne držijo.

 

Pišite mi

Če veste, da vam je tratena pravica, da je na pohodu mobing ali šikaniranje na delovnem mestu … dovolite si rešitve. Pišite mi. Slišali se bom in pogovorili, kako naprej. Zagotovo bomo našli neko izhodišče na katerem so bo lahko gradila neka nova pot.

 

 

Torej, če potrebujete pomoč mi enostavno pišite : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 

Tema : Odpoved zaradi mobinga

 

Tukaj je več na temo mobing :

Mobing na delovnem mestu

 

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri