Odpust zaposlene med nosečnostjo

odpust zaposlene med nosečnostjo

Odpust zaposlene med nosečnostjo. To je zame nedopustno!

Odpust zaposlene med nosečnostjo

Seveda. Meni se zgodi lahko prav vse. Poklical me je direktor iz Celjskega okrožja s katerim še nikoli nisem sodeloval. Priporočal pa me je res direktor s katerim sodelujem. Torej, v čem je problem. Prvo, kot prvo imam rad, da se mi nove osebe, ki me pokličejo lepo predstavijo. Povedo to, kar jih vprašam. In pri tem jih seveda tudi vprašam, kdo jim je dal mojo telefonsko številko. Če tega podatka ne dobim prekinem pa se ne sekiram. Ampak tukaj je bilo drugače.

 

To je zame popolnoma nedopustno!

G. Sandi lepo pozdravljeni. Tukaj ******* direktor podjetja *****. Vašo telefonsko mi je dal in toplo priporočal prijatelj ********. Rabim vašo pomoč.” se mi je že v začetku lepo predstavil klicatelj.
Kakšen problem pa imate in prosim povejte na kratko in direktno” ga vprašam. Pa dobim odgovor “Moj problem je sledeč : odpust zaposlene med nosečnostjo“. “Kaj … odpust zaposlene med nosečnostjo???” sem zgroženo vprašal!

 

Odpust zaposlene med nosečnostjo je tudi zakonsko sporno!

Pa saj to ni res. Da mi odpustili zaposleno osebo med nosečnostjo. Tega se jaz ne grem. Tudi, ko sem ga vprašal, kakšne vzroke ima, mi je obrazložil, da ima rad, da zaposleni ne koristijo bolniških. Kaj??? Kakšen direktor pa je to? To je takšen direktor s katerim jaz nočem sodelovati in tudi ne bom.

 

Ne – odpust zaposlene med nosečnostjo

Ne gospod. Ne morem in ne želim vam na tem področju pomagati. Pa hvala, da me razumete” in sem takoj prekinil. Niti odzdravil ga nisem. Ne. To tako ne gre. In spet. Klical me je direktor. “G. Sandi nekaj je prekinilo …” je rekel. “Jaz sem prekinil in še enkrat bom. Hvala in adijo” pa sem spet prekinil. Od sedaj naprej pa nisem prejel več klica. Res fajn, da me še ni enkrat poklical.

 

Ta dan mi je ostal zelo grenak v spominu. Ampak upam, da si je sam direktor premislil glede vsega tega, kar sem mu povedal. Da bi odpustil sodelavko, ki je preživela najtežje podjetniške trenutke in od zraven bila od samega začetka nastanka podjetja. Ta oseba svoje delo zelo dobro opravlja.

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

P.S. Pa pišite mi kaj 🙂

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

odpust zaposlene med nosečnostjo
odpust zaposlene med nosečnostjo
odpust zaposlene med nosečnostjo
odpust zaposlene med nosečnostjo
odpust zaposlene med nosečnostjo
odpust zaposlene med nosečnostjo

 

Rate this post

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri