Odškodnina za mobing na delovnem mestu

Odškodnina za mobing na delovnem mestu

Odškodnina za mobing na delovnem mestu

Odškodnina za mobing na delovnem mestu

Odškodnina za mobing na delovnem mestu

Odškodnina za mobing na delovnem mestu gre tudi meni na živce. Preveč je tega! Veliko preveč. Zato mora odškodnina za mobing na delovnem mestu biti temu tudi zelo primerna in v določenih situacij je, pri nekaterih pa malo manj.

 

Odškodnina za mobing na delovnem mestu

Sedaj pa zares. Lahko vam priporočam odvetnika s katerim sodelujem že veliko časa. Mobing tudi meni, kakor njemu gre na k****. To se ne bi smelo dogajati. A žal se. Zato sva z odvetnikom dogovorjena malo drugače – cenovno zelo ugodno. Zelo ugodno. A ni zastonj. Nope. To pa ne. Je pa toliko, da gre skozi. Tudi ni vključena nadaljnja obravnava in vsi dopisi ter zastopanje. Ne. Kot prvo boste dobili izredno ugodno ponudbo za svetovanje z odvetnikom. To je tam cca. do 45 minut pogovora. Lahko preko telefona ali v pisarni. To je to. Vse ostalo pa gre po ceniku odvetniške tarife. Žal drugače ne gre.

 

Ampak odvetniki so dragi

Že tudi v samem začetku svetovanja. Tako pač je. Ko vam nekdo lepo sprejme, vam ponudi kavico … vprašajte najprej za ceno in kaj vse boste za to dobili. Ne pustite se prepričati, da se bo že nekaj na koncu uredili, ker v vsakem primeru se bo. Drago ali še dražje. Tako bodite previdni. Drugače ne gre. Skratka lepo je vedeti, koliko bo vas stalo in kaj boste za ta denar tudi dobili.

 

Imate sami težavo?

Pišite mi. V kratkem opišite problem. Potem se sliši in gremo dalje. Od vas moram vsaj nekaj malega dobiti, da vem, kaj in kako. In da – ne rabim celotne zgodbe. Ne. To si pustite za odvetnika.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Odškodnina za mobing na delovnem mestu

 

– – – – – – – – – –

Lepo pozdravljeni. G. Sandi mi je lepo pomagal. Bila sem deležna mobinga ter na koncu odpuščena. A odvetnik je iztržil pričakovan znesek.

– – – – – – – – – –

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vso podporo in tudi odvetnik se je zelo trudil ter dosegel to, kar je obljubil. Priznam, da sama tega nisem pričakovala, a je bilo pestro.

– – – – – – – – – –
 

 

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.