Odvetnik zaposli administratorja

Odvetnik zaposli administratorja

Odvetnik zaposli administratorja

Odvetnik zaposli administratorja je veliko krat oglas na spletu. A pri tem je potrebno vedeti, da tukaj odvetnik išče nekoga, ki mu bo lahko zaupal. To delo je drugačno od tistega, ki bi ga drugače opravljali v kakšnem podjetju. Tukaj je bolj individualno in še več tistega, kar mogoče ne bi smeli slišati.

 

Odvetnik zaposli administratorja

Odvetnik zaposli administratorja

Odvetnik zaposli administratorja

Ko odvetnik zaposli administratorja je veliko papirnate vojne in tudi tistega, kar spada zraven. Saj vem, da je tukaj delo težko in napeto, a po drugi strani pa, če je oseba iz tega testa je potem toliko bolj lažje. Vem samo to, da to delo ni zame, ker vsi ti problemi, ki jih odvetnik rešuje, niso zame in ne za moja ušesa.

 

Kaj napisati?

Predvsem to, da ste zelo zanesljiva oseba, ki se na to delo tudi spozna in mu lahko že takoj pomaga. Hkrati pa je super, da napišete, da se popolnoma zavezujete za GDPR zakonodajo. Če to, kar ste sedaj prebrali ne veste, kaj to pomeni, to delo ni za vas. Ob tem je super, da napišete tudi, kako komunikativni ste. Kako rešujete težave in kako se z njimi spopadate.

 

Potrudite se

To prošnjo je težko napisati. Zelo težko. Zato se o tem, kaj napisati ne bom razpisoval, ampak samo napisal, da jo vam lahko napišem jaz. Drugače ne gre. Ker tudi ne glede, kaj bi napisal, da bi sami nekaj skupaj napisali ne bo učinka. Ga ni. Ker nimate tiste izkušnje, ki je potrebna za finiš celotne zgodbe. Če pa imate pa teh vseh vrstic ne rabite pisati. Tukaj vam bom povedal en lep primer. Ki je realni. In je dobro, da ga preberete.

 

Primer

Osebi sem pred časom napisal prošnjo za delo v administraciji. Šlo je za podjejte ZD v Ljubljani. Prišla je do dela. Potem je pa to prošnjo dala sestri in je sama malo nekaj spremenila in … nikamor ni prišla. Niti razgovor, čeprav je imela njena sestra že v prvo razgovor in takoj delo. Ona pa ne. In potem je to spreminjala in spreminjala. Na koncu je prišel ven zmazek. Popolni polom. To pa zato, ker se na to ne spozna. Oseba s tem nima izkušenj in ne vem, kako bi nekaj naredila, če pa o tem ne ve nič. Niti tudi ne ve, kakšen bi moral na koncu priti rezultat ven.

 

Še en lep primer

Avtomehanik

Prijatelj je avtomehanik. Peljal sem mu avto, da ga popravi. Čeprav je rekel, da še tega ni popravljal si je le to pogledal na youtubu in, ko je videl mu je takoj postalo jasno. Uredil in popravil je celoto. To pa zato, ker je imel prej neko znanje in tudi je vedel, kako mora biti na koncu. Moral pa je le pogledati, kako se to tiste stvari pride in kaj vse mora odstraniti. In to je to. Ima toliko znanja, da ve, kako mora biti. Tista pomoč je samo učenje.

 

Realnost je kruta

Kdo si zna sam sestaviti prošnjo za delo pride do razgovora prej, kot tisti, ki sami neke probavajo ter se trudijo. Tako pač to je. In zato si določeni najdejo pomoč. Tudi sam, če imam pravni problem – vprašam odvetnika in ne berem interneta, kjer lahko vsaki laik neke piše. Direktno odvetnika. Pač, plačam tistih 50€, ampak vem, da je zanesljiv podatek. In, če pride do realizacije vem, kdo mi bo to reševal. In to je realnost. Ker splet je polno informacij. Če pa je na spletu tudi reklama ali dve ali polno reklama pa morate vedeti, da tega ne pišejo strokovnjaki, ki se na to spoznajo.

 

Sem bral pravni nasvet

Prav nikjer ni pisalo, kater odvetnik je to napisal. Tudi ni pisalo, od kje so to povzeli. A naj temu verjamem? Ne.

 

Kje ste ostali vi?

Če potrebujete prošnjo za delo administratorja v odvetniški pisarni – pišite mi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

 

Tema : Odvetnik zaposli administratorja

Odvetnik zaposli administratorja

Odvetnik zaposli administratorja

Odvetnik zaposli administratorja

Odvetnik zaposli administratorja

5/5 - (26 votes)
Posted in Tips – smart tips.