Odvetniška pisarna

Odvetniška pisarna

Odvetniška pisarna

Ko te odvetniška pisarna pusti popolnoma na cedilu. Sranje!

” G. Sandi lepo pozdravljeni. Prosim za pomoč. …. odvetnik mi je sporočil, da pride pred sodišče, pa ga ni bilo. … od takrat dalje pa se mi niti ne javi. Pri tem …”

 

Ker vem, katera odvetniška pisarna je to naredila, a žal tega ne smem napisati

Žal. Zgoraj sem skrajšal celoto. Pisala mi je bralka te spletne strani. Prosila me je za pomoč, če poznam kakšno pošteno odvetniško pisarno. Ker ta odvetniška pisarna je to stranko popolnoma pustila na cedilu. A najbolj huje pa je to, da se ji sedaj niti ne javi. Tudi v pisarni pa je nedosegljiv. Ampak ta odvetnik pa je še živ, a razloga, zakaj je stranko vzel, a svojega dela ni dokončal, tega pa sama stranka ne ve.

 

Kaj sedaj?

To me jezi. Res me jezi. Da nekdo iz stroke na cedilu pusti osebo, ki potrebuje pomoč. In to jo pusti na najbolj negotov način. Zamislite si, da ste na sodišču. Pred vrati. Gledate nekoga, ki vam trati pravico in njegovega odvetnika in potem nenadoma pride sodnik in zapisničarka ter vas povabijo v dvorano. A vi ste sami. Brez odvetnika. Brez osebe, ki bi ščitil vaše pravice. Niti ne veste, kaj se dogaja. Mogoče je to protokol, da greste noter brez odvetnika? Je pa prisoten strah. Veliko strahu. Potem pa vam sodnik sporoči, da vašega odvetnika ne bo. Pred tem pa vam je povedal, da pride. In to je zadnji glas, ko ste ga slišali. In kaj boste naredili v tem primeru? Meni se ne sanja. Nimam tolikšne strokovne podlage. Vem pa, da bi mi šli še tisti dragoceni živci, dihanje bi bilo nenadzorovano in …

 

Bil bi ponižan

Verjetno do konca. Mogoče zaradi tega, ker si niti obrazlage ali pa vsaj “Sandi ne morem te zastopati” nisem zaslužil. Če pa ti odvetnik laže, potem pa te ne more pogledati niti v oči, ali pa vsaj napisati sms “Sandi imam težave. Ne morem te zastopati, najdi drugega.” Tukaj pa se je potrebno vprašati po sedanji družbi in nekom, ki mu zaupaš.

 

Zakaj odvetnik ni prišel?

Ta oseba tega ni ugotovila. Je pa ugotovila, da je zdrav in pridno dela naprej. To je pa vse.

 

A sem te osebi pomagal?

Da. Ker ni prva, ki se ji je to zgodilo. Ampak sem mislil, da se to lahko zgodi bolj poredko. A v tem času pa je tega kar veliko.

Tukaj je nekaj razlogov :

  • Odvetnik vzame primer in ga ne predela do konca, ker nima časa
  • Odvetnik vzame primer, potem pa dobi drugega bolj plačanega
  • Odvetnik pozabi na roke za oddajo na sodišče
  • V odvetnika med potjo trešči meteorit

 

Važen podatek!

Vedno in res VEDNO IMEJTE DUPLIKAT vsakega gradiva. Duplikat, kopijo prav vsakega lista.

 

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če imate problem mi pišite.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

 Tema : Odvetniška pisarna

 

 

5/5 - (2 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri